Zpět
Alternative live koncert
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Alternative live koncert

Kde:

Komenského 31, Olomouc
Kdy:
Hudba:
Rock / Punk / Metal, Live, Alternative, Trip hop
Vstupné:

70,-

DJs:

21 00 - 22 00 The Finally
22 00 - 23 00 Acoustic Fields
23 00 - 00 00 Keporkak

00 00 - 03 00 3man & vocal Ter (Acoustic Fields)

Hodnocení:

https://www.facebook.com/events/319902304884882/

...třešinku na dortu v rámci našich live koncertů očekávejte v pátek 21. listopadu. Svezeme se na mírně intelektuální vlně!

Acoustic Fields / trip - hop / acoustic | Olomouc
http://bandzone.cz/acousticfields

NARCOTIC FIELDS akusticky!

Olomoučtí Narcotic Fields působí na hudební scéně už od roku 2007 a patří mezi nejtemnější elektronické projekty v České republice. Zvukově ovlivněni bristolským trip-hopem jsou často spojovány se jmény jako Massive Attack nebo Portishead. Na svém kontě mají debutové album Erase, EP Disorder, videoklip k singlu Never Let Me Down, spoustu koncertů, vystoupení na festivalech Colours Of Ostrava, Mighty Sounds, Sázava fest a mnoho dalších, scénickou hudbu a od poloviny roku 2014 také novou podobu. Notebooky, samplery a synthy "odhodili stranou" a vyměnili je za akustické nástroje.

The Finally / shoegaze - dark pop - indie | Šumperk
http://thefinallyband.com/

Šumperští The Finally utvořeni z jádra úspěšných DEAD POPE'S COMPANY jsou jedním z aktuálních talentů české indie scény. Stylově se pohybují na vlně rock'n'rollu a shoegaze, ovlivněni staršími The Jesus and Marry Chain nebo The Raveonettes, za sebou ještě zanechávají odér dark popu. Po vystoupeních na festivalech Bažant Pohoda, Colours of Ostrava, United Islands of Prague a jiných míří kapela do Olomouce, kde předvede několik svěžích kousků z připravovaného alba, které na základě prvních vydaných singlů bude vřele přijato hudebními fajnšmekry i odbornou kritikou. Těšíme se na kapelu, o které se bude bezesporu ještě hodně mluvit.

Keporkak / stoner - rock / noise | Olomouc
http://bandzone.cz/keporkak

Polomrtvý projekt ostřílených olomouckých muzikantů vzniklý z kapel Já taky, Frustrators, Narcotic fields, Hope Astronaut a jiných neožívá příliš často. Snad proto je tedy vhodné na tento koncert zajít, protože kdo ví, další příležitost se už nikdy nemusí opakovat.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

15 Minut

Komenského 31Olomouc

Pohodový music club, ve kterém se několikrát do týdne (zpravidla čtvrtky až soboty) střídají akce všech žánrů, od ska a punku až po rap a hip-hop. Na řadu DJ's vstup zdarma, časté speciální alkoholové akce jsou samozřejmostí. V roce 2009 se klub přesunul do prostorů bývalého klubu Bristol.… více

Poslední komentáře