Zpět
Dancehall Festival 31. 10. - 1. 11.
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Dancehall Festival 31. 10. - 1. 11.

Kde:

Komenského 31, Olomouc
Kdy:
Hudba:
Live, Reggae
Hodnocení:

Zveme vás na největší akci klubového podzimu do Patnáctky, zveme vás na Dancehall Festival!

Dancehall Festival je prvním projektem tohoto typu konaným v Olomouci. Svým konceptem je zaměřen na kulturu Dancehall v oblasti tance a hudby původem pocházející z Jamajky. Pojďte si užít dvoudenní temperamentní dovolenou jak ze slunného karibiku...

Klub 15minut společně ve spolupráci s olomouckou tanečnicí a organizátorkou Noemi Dlouhou (A.I.M.crew) vás zve na luxusní mejdan, který jste v Olomouci nikdy nezažili a předpokládáme, že dlouho ani nic obdobného nezažijete!

Special guest: dj Greg Madnow /fra

...z Francie, kde dancehallová kultura jen a jen kvete přiletí mistr na slovo vzatý: resident renneského klubu Mango, dj a hudební producent Greg Madnow! Ve Francii patří vůbec k těm nejlepším djs v oblasti Dancehall a podobných stylů jamajské hudby. Jeho mixy vás zboří a tanečníky nadchnou, těšte se na nejlepší dancehallové sety!

Dancehall Festival: 31. 10. - 1. 11. 2014, klub 15minut, vstup: v předprodeji 50czk /klub 15minut & klub Vertigo - platí pro oba dny/ na místě 70czk.

########## program: pátek 31. 10. ##########

19:00 - open doors

20:00 - 22:00 djane Janicza /reggae set/
Mladá a krásná olomoucká selektorka vás rozehřeje před masovou dancehallovou bouří svým svěžím setem ve stylu reggea.

22:00 - 00:00 dj boruuf /dancehall set/
Všem v Olomouci známý dj a tanečník boruuf nesmí na žádné taneční akci chybět! Zkušený battle dj zahraje pecky nejen pro tanečnice ale rozproudí krev v žilách úplně všem přítomným!

00:00 - 04:00 Dancehall Afterparty by dj Greg Madnow
/4 hours set/
dancehall, afrobeat, reggeaton, latin music...

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

15 Minut

Komenského 31Olomouc

Pohodový music club, ve kterém se několikrát do týdne (zpravidla čtvrtky až soboty) střídají akce všech žánrů, od ska a punku až po rap a hip-hop. Na řadu DJ's vstup zdarma, časté speciální alkoholové akce jsou samozřejmostí. V roce 2009 se klub přesunul do prostorů bývalého klubu Bristol.… více

Poslední komentáře