Zpět
MEETING POINT | DJs: Manio, Fatty M, Thomas Tesla
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

MEETING POINT | DJs: Manio, Fatty M, Thomas Tesla

Kde:

Dlouhá 37, Praha 1
Kdy:
Hudba:
House, Funky, Electro, Progressive
DJs:

DJs: Manio, Fatty M, Thomas Tesla

Hodnocení:

MEETING POINT - London Edition
So / Sat 4.4. door open: 20.00, start: 22.00
DJs: Manio, Fatty M, Thomas Tesla

Thomas Tesla, původem rodák z pražského Josefova, začal hrát a organizovat parties v Londýně okolo roku 2006. O rok později zakládá brand Republic Artists, pod jehož hlavičkou odstartoval sérii techno eventů napřiklad v těchto klubech: Factory Vauxhall, Jamm Brixton, Scala, Hidden, Lightbox, Crucifix Lane nebo Egg. Republic Artists kolektiv se kromě Londýna pravidelně představuje také v Praze, Ibize a Berlíně.
Thomas Tesla vystupoval v mnoha londýnských klubech jako jsou: Fire, Lightbox, Egg, Crucifix Lane, Hidden, Ministry Of Sound, a dnes již neexistující Cross, Key nebo Turnmills, ale také v Německu (Tresor Berlin, Magdalena Berlin), Španělsku (Amnesia Ibiza), Rakousku, Polsku, Jižní Africe a České Republice.
Thomas se také stará o chod labelů Wasabi Generals Records a Republic Artists Records, jejichž tracky získaly podporu mnoha významných umělců světové elektronické hudební scény.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

2. Patro

Dlouhá 37Praha 1

Místo otevřené pro kulturní a společenské projekty všeho druhu. Ať už amatéři nebo profesionálové, pokud hledáte večírek, koncert, divadlo, výstavu (ať už vlastní nebo kurátorskou) nebo nápady na podobné věci, tady jste na správné adrese… Ve 2. patře se fantazii meze nekladou!… více

Poslední komentáře