Zpět
Callling Vibes // 7.nebe (dívky vstup zdarma)
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Callling Vibes // 7.nebe

Kde:

Jánská 9, Brno
Kdy:
Hudba:
House, Electro, Progressive, Tech-house
Vstupné:

Dámy - do půlnoci zdarma, po půnoci 50 kč
Páni - po celou noc 50 kč

Hodnocení:

░░░░░░▒▒▓▓ CALLING VIBES - prestige club night! ▓▓▒▒░░░░░░░



Calling Vibes - jedna z nejprestižnějších clubových akcí cestující po celé ČR, poprvé v clubu 7.NEBE !

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Přijdte si užít atmosféru světových festivalů na jednom místě. Hudební megamix tvořený sety specialně pozvaných djs, jež si právě pro vás a pro tuto párty připraví playlist pro energii nadupané taneční sety !

Headlinery večera jsou pořadatelé párty Calling Vibes - djské duo BEATSPLITTERZ . Jež v Brně a vlastně celém moravském regionu nejsou žádní zelenáčí a není nutné je zvláště představovat

Jako specialní host se představí vubec poprvé v Brně dj a producent MIKE FROST, který je nyní novou tváří producentské listiny pod hlavičkou největšího českého vydavatelství Bohemian Records . Jehož tracky a remixy jsou zařazovany do playlistu českých i světových djs.

Jako další dva djs se za mixem objeví residentní dj ANDY SMITTH jež s zkušenostmi s odehranými akcemi v Evropě a festivalu Mácháč doplní kvalitní clubový zážitek. Druhý dj PATCHI přidá zasadní tečku hudební náplně večera a završí tak párty noc Calling Vibes!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Vedle dekorací klubu vám jako malý present budou rozdány svítící ligtsticky různých tvarů navíc jsou pro vás připraveny alkoholové shoty zdarma, které vám budou rozlity přimo do ust během noci.


Vstupné :
Dámy - do půlnoci zdarma, po půnoci 50 kč
Páni - po celou noc 50 kč

------------------------------------------------------------------------------------


Těšíme se na Vás a na společnoě užitou taneční noc - team music clubu 7.Nebe a Beatsplitterz

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

7. Nebe

Jánská 9Brno

Vychytaný brněnský klub, který byl v roce 2006 oceněn tipem Trance.cz. Ve stylovém prostředí zde najdete cocktail bar, dvě stage, free wi-fi, velkoplošnou televizi a když se budete náhodou nudit, tak i dva fotbálky… Na úrovni jsou i parties, na které nezřídka zavítají i zahraniční DJ's.… více

Poslední komentáře