Zpět
FULL HOUSE eXtRa sPiCy with DOSEM live! 29.11.2013 | 7.Nebe
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

FULL HOUSE eXtRa sPiCy with DOSEM live! 29.11.2013 | 7.Nebe

Kde:

Jánská 9, Brno
Kdy:
Hudba:
Live, House, Techno, Tech-house
DJs:

DOSEM live!,Orbith,Hydrophonic

Hodnocení:
Jestli čekáte na nějakou převratnou elektronickou událost v klubu 7.Nebe, tak jste se právě dočkali. Dámy a pánové, sednout na zadek, po dlouhém vyjednávání se podařilo zabookovat opravdovou současnou ikonu! Přijíždí DOSEM live!

Tento španělský techno bijec je považován za guru v oblasti aktuálního zvuku techna a tech-house. Není tak divu, že se objevuje na těch největších festivalech a partie's po celém světě. Jeho poslední tour zahrnovala zastávky na Berghain, Ministry of Sound, Space Ibiza, Pacha, Ushuaia, Rex Paris, Monegros desert festival či tuzemské Svojšice.

Produkci tohoto pána si oblíbila celá řada světových DJs včetně legend jako jsou Carl Cox, Sasha, John Digweed, Joris Voorn, nebo Laurent Garnier. Tyto fakty provází celá řada nominací a ocenění:

- Best national producer 2008 by Go Magazine (Spain)
- Best Progressive House Newcomer 2008 by Progressive World AT
- Best Dj, Live Performance by DJ Mag Spain 2010
- Best Dj, Techno Track 2008,2009,2010, 2011 by DJ Oners Mag
- Best national artist, best producer, best techno artist, best EP by Vicious Magazine

Tento neopakovatelný live act doplní domácí Orbith, rezident akce Hydrophonic a mnoho dalších.

Lístky na tuto párty si můžete zarezervovat již teď prostřednictvým služby SMS Ticket, přes který bude k mání za 150 Kč. Využití předprodeje doporučujeme, pro pohodlí návštěvníků bude kapacita klubu omezena.

Akci FULL HOUSE s podtitulem Extra Spicy bude jako vždy provázet celá řada specialit a nebude chybět ani druhá stage s DJem Ivo Hiszekem a jeho hosty. O všem budeme postupně informovat.

Tak co, těšíte se ?

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

7. Nebe

Jánská 9Brno

Vychytaný brněnský klub, který byl v roce 2006 oceněn tipem Trance.cz. Ve stylovém prostředí zde najdete cocktail bar, dvě stage, free wi-fi, velkoplošnou televizi a když se budete náhodou nudit, tak i dva fotbálky… Na úrovni jsou i parties, na které nezřídka zavítají i zahraniční DJ's.… více

Poslední komentáře