Zpět
UNITED BEATS-gold edition
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

UNITED BEATS-gold edition

Kde:

Náměstí Svobody 17, Brno
Kdy:
Hudba:
House, Trance, Progressive
Vstupné:

Vstup:50kč do 22hod….
70kč od 22hod…

Hodnocení:
V sobotu 30. listopadu se vám v klubu Abajo v brně představí akce pod názvem United Beats. Tento večírek, jenž putuje po mnohých clubech takřka po celé České republice, vám nabídne pestrý program, kde si každý z vás jistě najde to své. Podtitul GoldEdition bude hostit řadu jmen, jak známá tak nová neznámá. Hlavním hostem bude BOXI, který slaví úspěchy nejen svou začínající produkcí, ale také vystoupením na předních trance eventech jako jsou Trancefusion, Trance Department a mnoha dalších.
O progresivní nádech se vám tento večer postarají ostřílení pánové Nox Van Borg či Nirthy.
Oba dva pánové jsou jistě známí i za hranicemi našeho kraje, kde jejich produkce měla vždy silné ohlasy a dlouholetou historii.
Milovníci schranzu si přijdou také na své. Tento styl vám naservíruje v plné parádě mistr WEEKEND. Tento večer nemůže chybět ani samotný promotér této party DJ BAGETAR, který se vám bude prezentovat ve své trance podobě.
Jak jsme ale již nastínili, večer bude opravdu pestrý, a tudíž se můžete k závěru těšit i na pořádnou porci Funky @ Hardgroového techna v podání dvou dravců MATIMUR@MERFLINGER. První jmenovaný je stálici české produkce, a jeho nové počiny vychází pravidelně i s remixy na všech možných zahraničních labelech, kde se těší velké oblibě. Druhý z této dvojice, samotný zakladatel Ultima Crew, je nejen kvalitní a pravidelně vystupující Dj, ale i aktivní promotér. Na svém kontě má spoustu klubovek a open airů.
Na závěr také nesmíme zapomenout na Polenského mistra LJUKa M, který svými energickými sety a osobitou technikou vždy dokazuje, že je člověkem na svém místě.
Tímto vás všechny zveme, a věříme, že si do sytosti každý z vás užije tu pravou klubovou party.



Vstup:50kč do 22hod….
70kč od 22hod…



Start:20:00
Konec:06:00

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Abajo

Náměstí Svobody 17Brno

Club se nachází v samém centru Brna je ideálním prostorem pro Vaše akce.Jsme schopni zajistit veškerou produkci, program „na míru“ včetně cateringu - to vše v designově atraktivním prostoru disponujícím nejmodernější audio-vizuální technikou včetně světelného parku RGB.

Poslední komentáře