Zpět
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

MY DADDY PLAYS DIRTY BASS

Kde:

Slavíkova 18 , Praha 2
Kdy:
Hudba:
Theme Parties, House, Trance, Techno
DJs:

DJ FRENZY

+ HOST 

Hodnocení:

L O L L I T A je jméno fiktivní dívčí d`n`b producentky, za kterou se už víc než rok skrývá česko-slovenský producent FRENZY. Projekt vzniknul jako recese; nevinná holka z Rokytnice nad Jizerou, studentka ekonomie v Praze, se rozhodla uveřejnit pár svých výtvorů na britském servru Vitaminic (dnes mimo provoz). Následovala vlna překvapení a zvědavosti. Ozval se Beast 67 a s "podařenou producentkou " udělal dnes už legendární rozhovor na drumandbass.cz.

http://www.drumandbass.cz/​index.php?page=new&id_new=6​28&od=search&search=lollit​a

Frenzy se aktivně hudbě věnuje od roku 1988, kdy založil kultovní techno-death skupinu Chirurgia. Spolu s ní nahrál ve studiu C v Ostravě desku „The Last Door“, která byla prohlášena časopisem Rock and Pop za nejtvrdší desku roku 1992. Po krátkém účinkování v death metalové kapele Tortura, založil Frenzy crossoverovou formaci Ambivalency a v roce 1995 definitivně opustil kytarový underground.

Pod labelem „Low bass area“ vydal společně s D*EGGG první drum and bass počin na vinylu v Čechách a posléze ještě několik dalších. Inicioval průřezovou kompilaci Jungle is massive, podílel se na několika dílech Future sound of Prague, značným podílem přispěl k vytvoření největší česko-moravsko-slovenské kompilace Beatcase a následně vytvořil pro časopis Rolling Stone tzv. cover CD Midnight Cafe. V projektu Genesis A.N.D. Catastrophe se vedle Frenzyho v roce 2001 objevili MC Lin-Dee a debutující MC Nu C (dnes Skyline). V letech 2001-2004 působil Frenzy v Belgii, v letech 2005-2007 v Praze a od února 2008 je zpět v Belgii, v městě Mons.
V současné době je LOLLITA podepsaná u labelu Nightmare rec., Foulplay, Future sickness, Nightscience, Flexible a Darkland . Společně s projekty Gasmask 71, Hemoglobin, Gap, Noize Punishment, Reemo, či Eye patří do světové nové vlny dark&hard. Lollita spolupracuje s projekty Current Value, Mumblz, Antichristus, Greyone, Cenobites, Blal, Mark Tailor, Zardonic, Zubcore a dalšími...

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

ABSTRAKT

Slavíkova 18 Praha 2

...:::ABSTRAKT:::............je abstraktní prostor,klub,DJ bar menší velikosti k pravidelnému i nepravidelnému setkávání lidí,které spojuje láska k hudbě a umění. Nachází se na pomezí Vinohrady-Žižkov, Slavíkova ulici č.p. 18.Nabízí kvalitní pravidelný DJ program, galerii, příjemné posezení s ...… více

Poslední komentáře