Zpět
DJ PROLIX (uk) v ČR ! + Djane ANNGREE (Rus) - Aclub SLAVIČÍN
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

DJ PROLIX (uk) v ČR ! + Djane ANNGREE (Rus) - Aclub SLAVIČÍN

Kde:

Osvobození 51, Slavičín
Kdy:
Hudba:
Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

100,-Kč

DJs:

DJs: PROLIX (UK ) - TrendKill Records

ANNGREE (Rus) / Respect Records

SPOOL /pohon.cz

MC CAGGI - BEATBOX show / NSF music

LA.ZOO / nuff sensi music

ŠTELO&ŠTOLA / sobikpico

SMOG / Holotrop crew

Hodnocení:

Nic není nemožné! A především co se ACLUBU Slavičín týče. Do malého města na pomezí Bílých Karpat se již podruhé v krátké době podívá další zahraniční hvězda velkého formátu. Po koncertu dubstepových JAZZSTEPA zde tentokrát zavítá drumandbassový Dj a producent PROLIX z Velké Británie, za doprovodu zde historicky první Djky ANNGREE, pocházející z Ruska. To vše 17. Března v ACLUBU Slavičín na další drumandbasové party SOBIK! Line up s pořádnou dávkou zvuku, světel, projekce a zaručeně nejtvrdšími beaty v okolí doplní DJ SPOOL (pohon.cz), beatboxový MC CAGI (Clownfish crew), opavský LA.ZOO (Clownfish crew , Zero Rockers), a místní ŠTELO&ŠTOLA (SobikCrew), a Dj S.M.O.G (Holotrop crew).

PROLIX
 Chris McCarthy alias DJ PROLIX se po právu zařadil mezi nejuznávanější producenty a DJe na světové D&B scéně. Své tracky upisuje těm nejlepšim světovým labelům. V mládí byl jako vášnivý metalista ovlivněn hudbou od The Prodigy, Orbital a Aphex Twin. Psal se rok 2004 když se setkali dvě jména PROLIX a Holanské trio NOISIA. Po pár setkáních vznikají jeho první pecky, který vyšly na Shadow Law Recordings. Druhá spolupráce s londýnským Nocturnal a výsledný track Crater. Jejich společný počin se právem hraje dodnes na každé dobré drumanbass party. Od této doby začala jeho hvězdná kariéra. Jeho producentských schopností si všimli zakladatelé vydavatelství Playaz, Frontline a Ganja, Dj Hype a Pascal. 

ANNGREE
AnnGree je DJka, která hraje především Drum & Bass, většinou Neurofunk, Neurotech, Techstep, Technoid. Původem je z Ruska, ale v současné době žije v Londýně ve Velké Británii. S dingem začala v roce 2007 v Rusku. Za dobu své djské kariery již hrála po boku mnoha známých dj´s nejen z Ruska jako např. : Gvozd, Bes, Lucio De Rimanez, Paperclip, Bad Company, Prolix, Dose, Raiden, Vicious Circle, EBK, Fierce , Trace, DJ SS, KennyKen, Dylan, Audio, Robyn Chaos, Prototypes, Beran, Maveric, COOH. 

MC CAGI
Poprvé se začal zajímat o beatbox v roce 2005 posloucháním nynějších old

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Áčko

Osvobození 51Slavičín

Velký klub se dvěma bary a čistě navrženým interiérem. Na párty zde už přijali pozvání známí zahraničních DJ's a pořadatelé občas doplní program i o české rockové kapely. Na baru vám kromě drinků připraví i pizzu, která v časných ranních hodinách rozhodně bodne!

Poslední komentáře