Zpět
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Echoes - SLOW MAGIC /USA/- live electronic music festival I. - BRNO - 9.6.2015

Kde:

Přístavní 1179/57 Brno , Brno
Kdy:
Hudba:
Live, Alternative, Electro
DJs:

★ SLOW MAGIC /USA/
★ INK MIDGET /SK/
★ HIMALAYAN DALAI LAMA live
★ NOBODYLISTEN
★ FROZEN VAN silent movie live soundtrack

Hodnocení:

https://www.facebook.com/events/356411997887281/

První ročník elektronického festivalu Echoes se bude konat v prostorách brněnského přístaviště na přehradě v klubu AHOY.

★ SLOW MAGIC /USA/
★ INK MIDGET /SK/
★ HIMALAYAN DALAI LAMA live
★ NOBODYLISTEN
★ FROZEN VAN silent movie live soundtrack

Echoes, to je spojení živé elektronické hudby doprovázené vizualizacemi a světelnými instalacemi pod širým nebem, u vody, na pláži v přírodě.

Headlinerem prvního ročníku bude vesmírný elektronický snílek SLOW MAGIC z USA, který má za sebou tour například s Gold Panda nebo XXYYXX. Redbull si ho vybral mezi celosvětové talenty současné elektronické hudby.

PŘEDPRODEJ/presale:
SMSTICKET.cz ► www.smsticket.cz/vstupenky/3864-echoes-electronic-music-festival-slow-magic-usa-ink-midget-sk-nobodylisten.aspx
250CZK / 9EUR pouze do konce května/ until the end of May

/KAPACITA OMEZENA/

Slow Magic /USA/

Slow magic je snílek a elektronický vizionář, který se po vydání debutové alba Triangle v roce 2012 stal mezinárodní hvězdou. Jel tour s umělci jako jsou Gold Panda a XXYYXX. Pod Dowtown records vydal album How To Run Away, které představí právě v Brně. Je to talent, který udává směr nové elektronické scény. Slow Magic, to je hudba hraná vaším nejlepším imaginárním přítelem.
www.slowmagicmusic.com

Ink Midget /SK/

Slovenský producent Ink Midget patří navzdory svému mládí k tomu nejkvalitnějšímu, co se na československé klubové hudbě za poslední roky vyklubalo. V širší povědomí se zapsal nejprve coby polovina live projektu Ink Midget & Pjoni, ale nezahálí ani na své sólové dráze – za sebou má debutové album, produkování tracku na desce Vladimira 518 i letošní EP Blackouts, které vyšlo na kanadském labelu King Deluxe.
soundcloud.com/inkmidget






Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

AHOY

Přístavní 1179/57 Brno Brno

Poslední komentáře