Zpět
electro house music 2015
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

electro house music 2015

Kde:

Einsteinova 2870, Karviná-Hranice
Kdy:
Hudba:
House, Electro
Hodnocení:

Alcatraz Vám představí spolu zakladatele hudebního Dua Criminal Noise. Společně s ním vystoupí místní rezidenti Roxy a Tommy.

Criminal Noise je dvojice djů a producentů, která preferuje electro house & progressive house. Mají za sebou úspěšné párty v klubech a festivalech v Česku i na Slovensku.

Projekt Criminal Noise vznikl v září roku 2014 spojení dvou djs – Jakub Auditor & Davetee, kteří odehráli už stovky úspěšných akcí i vedle velkých jmen, jako jsou např.: Bingo Players (NL), Bryan Cox (USA), Angry Beats (RU, VN, CZ), Robert Burian (SK), Orbith, Richard Reynolds, nFiX & Candice, Manene, Matamar a spoustu dalších.

Mezi jejích zastávky patří i velký Dreamland Festival v Bratislavě, jedna z nejúspěšnějších parties v Moravskoslezském kraji Summer Open Night nebo akce v klubech jako jsou Fabric (Ostrava), Calabria Palace (Plzeň), Majnl Dance Hall (Nový Jičín), Alexandria Loď (Ostrava) a desítky dalších. Úspěšne se ukázali i za hranicemi české republiky a to např. v Music Club Sway (SK), Tasso of Fun (SK), Coolturak (SK). Už nyní získali booking na největší taneční festival ve střední Evropě – Beats For Love 2015.

Aktuálně vydávají vlastní radio show s názvem Too Noises Show, která si získala oblibu stovek posluchačů, zejména díky originálnímu a osobitému zvuku.

V září 2014 vydali rádio show speciálně pro nejoblíbenější československý EDM server housemagazine.cz

Criminal Noise si fanoušci oblíbili zejména díky osobitému stylu, energií, a výběru tracků, který se dá zařadit do několika hudebních stylů. V jejich setech můžete uslyšet několik odvětví taneční hudby.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Alcatraz Music Bar

Einsteinova 2870Karviná-Hranice

Bar Vás nepochybně zaujme svým stylovým interiérem, ochotnou obsluhou, příjemnou atomosférou a dobrou muzikou. Každý pátek a sobotu "paříme" až do rána se skvělými DJ´s!

Poslední komentáře