Zpět
Beats For Love
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Beats For Love

Kde:

Ruská , Ostrava
Kdy:
Hudba:
Hip-hop / Rap / R'n'B, House, Techno, Break beat, Drum and bass, Electro swing
Hodnocení:

www.b4l.cz

O festivalu

Beats for Love je nový koncept free elektronického festivalu, který je druhým rokem pořádaný v historickém jádru industriálního parku Dolních Vítkovic v Ostravě. Světově unikátní prostředí, kde se téměř dvě stě let vyrábělo surové železo, se spojilo s drum and bassem, technem, hip hopem, housem či electroswingem a breakbeatem. Zrodil se tak největší taneční festival v České republice.

Severomoravská metropole se vždy zkraje července promění v jedno obří taneční město. Beats for Love nabízí pět hudebních scén, desítky hudebních artistů z celého světa, 8.000 metrů čtverečních zastřešené plochy či zajímavé festivalové warm-upy. V industriálních kulisách tady již vystoupili DJs zvučných jmen jako Olav Basoski, Takaaki Itoh, Patrick DSP, Jamie Irie, Matrix & Futurebound a mnoho dalších. Součástí Beats for Love je i bohatý doprovodný program plný zajímavých workshopů, sportovních a uměleckých aktivit nebo promítání kultovních filmů.

„Máme velkou radost, že se nám podařilo vytvořit největší taneční festival u nás. Chceme spojovat lidi a umění, chceme Ostravanům i návštěvníkům mimoostravských nabídnout unikátní možnost celovíkendové zábavy s nabitým programem a v netradičním prostředí. Věříme, že v Ostravě vznikne tradice této taneční akce a časem bude patřit k nejvýznačnějším událostem v celé Evropě.“Kamil Rudolf, ředitel Beats for Love

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Areál Dolní Vítkovice

Ruská Ostrava

Poslední komentáře