Zpět
Starnight
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Starnight

Kde:

Rybná 16, Praha 1
Kdy:
Hudba:
House, Electro, Progressive, Tech-house
DJs:

Dj.IVAN DELA, dj.TOPCLASS, dj.MARCOS

Hodnocení:

Na dubnový STARNIGHT zavítá z Veké Británie velmi sympatický Dj.IVAN DELA,který Vás zaručeně při svém energickém setu nenechá odpočinout.Další z tria dj.s je miláček všech pařmenů dj.TOPCLASS a v neposlední řadě dj.MARCOS,který ke STARNIGHT tradičně patří.

Starnight má na kontě nespočet vystoupení v těch nejlepších klubech po celé České Republice, kde za zmínku stojí kluby jako například Pražské kluby Mecca, Radost FX, Duplex, Roxy, Studio 54, ON Club, club Havana, Retro Music hall, ale táké klub Fabric v Ostravě, Gimlet music club v Pardubicích, Unico Me v Teplicích, Duplex Most a takhle bychom mohli jmenovat do nekonečna.
Starnight se stala Českým pojmem a tím se začala pomalu prosazovat i za Českými hranicemi. Na Slovensku, v Itálii, Španělsku a poslední velký úspěch zaznamenala Starnight na začátku Srpna 2012, když měla možnost pravidelně hrát v nejlepším klubu Chorvatska Aquarius na pláži Zrče na ostrově Pag, kde pravidelně hrají DJs hvězdy jako například Fedde le Grand, Benny Benassi, Carl Cox, Laidback Luke a mnoho dalších. I přes hudební odlišnost oproti tomu co se normálně hraje ve všech klubech na pláž Zrče (Papaya, Noa, Kalypso, Pepermint) si Starnight získala za krátký pobyt spoustu příznivců a tím si troufáme říci, že klubová noc „Starnight“ není obyčejná ani řadová klubová noc, ale je to něco co vytváří lidem úsměvy na tváři a předává jim veselou náladu a chuť se bavit.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Ateliér

Rybná 16Praha 1

Poslední komentáře