Zpět
DJ MARCOS B-DAY & PAPARAZZI Party
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

DJ MARCOS B-DAY & PAPARAZZI Party

Kde:

Žitná 4, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Theme Parties, House, Trance, Techno
DJs:

DJ MARCOS,

DJ Piere Marco

+ další DJs 

Hodnocení:

Tento díl Paparazzi party bude speciální nejen v tom, že bude pokračovat svým zajímavým programem, kterým je módní přehlídka a křest nového čísla Paparazzi revue s českými celebritami a večer bude provázený moderátorem, ale tento večer bude hlavně o velkolepé oslavě narozenin Dj MarcoSe.

Už je to tak. Uběhl nám další rok od poslední narozeninové oslavy a před námi je tu další, která nebude nijak jiná než ta poslední, ba naopak tato párty bude ještě větší a záživnější.

Tento narozeninový večer, který bude

podpořen celorepublikově a mediálně známým časopisem Paparazzi Revue, ale během večera, který bude moderovaný bude možnost shlédnutí módní ppřehlídky, kterou Vám předvedou krásné modelky, které jako v prvním díle budou jistě opět ukazovat svá krásná těla oblečena jen do spodního prádla, ale opět tu proběhne i křest dalšího aktuálního čísla Paparazzi Revue, kerého se zůčastní opět další celebrity Českého showbyznysu.

A ještě aby jsme nezapomněli tak večer nás bude ještě doprovázet libý zvuk saxofonu v podání Saxo Kuby a spousta dalších kamarádu Djs, kteří přijdou zahrát MarcoSovi k narozeninám.

Pojďte a přidejte se k nám mezi další gratulanty a přijďte popřát tomu kdo Vás už neuvěřitelných 15 let baví svojí hudbou, nápady a veselou náladou a to už za dob, kdy tento člověk přišel s nápadem a jako jediný pro nás všechny založil dnes už legendární after klub Studio 54, za což si zaslouží největší vděk nás všech. Tak doufáme, že se sejdeme v hojném počtu a popřejeme mu v jeho novém působišti, kterým se stal klub Atelier.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

atelier

Žitná 4Praha 1

Snad nebudeme příliš nosit dříví do lesa, když si připomeneme fakta o Vám známém Atelier Clubu.Sousloví rekonstrukce Prdele nezní na první poslech zrovna lákavě. Když se ale oprostíme od první představy, nebyl to vůbec špatný nápad, a výsledek rozhodně stojí za to..Atelier Club Vás tak může hýčkat ...… více

Poslední komentáře