Zpět
PRAGUE SWEETNESS
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

PRAGUE SWEETNESS

Kde:

Žitná 4, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Live, Theme Parties, House, Trance, Techno
DJs:

DJs NEMIS,

TOMEQ,

JOHNY JONAS 

+ Very Special Guest  

Hodnocení:

Nejsladší klubová noc v Praze se pomalu, ale jistě blíží! Exkluzivně vám přinášíme vymazlený mejdan, plný té nekvalitnější house hudby a sladkých doplňků. Tento event se bude konat pravidelně v klubu Atelier, vždy jednu středu v měsíci a vy máte možnost být u prvního vydání.

OFFICIAL EVENT PAGE:

https://www.facebook.com/events/369803666443561

K prvnímu vydání jsme si speciálně pro slečny připravili něco extra a to: KVALITNÍ VÍNO ZCELA ZDARMA!!! Dále si přijdou na své zase pánové, jelikož večerem Vás budou provázet sličné tanečnice, které Vás okouzlí svými pohyby. Abychom doplnili tento sladký večer, nemůžou samozřejmě chybět ani různá lízátka či karamel, který si budete moci vychutnávat. 

To, bez čeho by se neobešel kvalitní mejdan je samozřejmě hudba. A proto jsme pro Vás vybrali 3 kvalitní rezidenty, kteří nebudou chybět na žádné z těchto párty. To co Vám ale můžeme už teď slíbit je to, že na každém vydání přivítáme speciálního hosta, který zde zahraje svůj sweetness set!!

Very Special Guest:

Rezidenti této pravidelné středeční noci:

NEMIS - mladý dj, který už vystřídal spousty pražských klubů jako Retro, Yes Club, Touster a také jeden z mála, který má tu možnost vystupovat na klubové noci LOONY HOUSE.

TOMEQ - dj, který propadl zvuku progresivní house hudby a který měl tu možnost předvést své umění i na eventu jako byl FRAGOLA REPUBLIC v pražském klubu Mecca.

JOHNY JONAS - zakladatel klubové noci Loony House a mladý dj, který se od tvrdých progresivním linek propracoval až do zvuku šlapavého tech / house stylu. Na svém kontě má hraní jak po klubeh v Praze tak i ČR....

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

atelier

Žitná 4Praha 1

Snad nebudeme příliš nosit dříví do lesa, když si připomeneme fakta o Vám známém Atelier Clubu.Sousloví rekonstrukce Prdele nezní na první poslech zrovna lákavě. Když se ale oprostíme od první představy, nebyl to vůbec špatný nápad, a výsledek rozhodně stojí za to..Atelier Club Vás tak může hýčkat ...… více

Poslední komentáře