Zpět
Ministry Of Sound Prague
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

MINISTRY OF SOUND PRAGUE

Kde:

Žitná 4, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Live, Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

v předprodeji 120,-Kč / 149,-Kč / 200,-Kč / 250,-Kč

Golden tickets: 1250,-Kč

Předprodej na:  

 http://​www.ticketstream.cz/pls/​czech/​dls.dls_by_event_tr?event_i​d=87769&code=TICKET&langua​ge=2 


DJs:

Patrick Hagenaar (UK)

Loutka

MarcoS

Toni Glide

Hodnocení:

Party report

Pražský klub Ateliér k nám v pátek přivezl dlouho očekávané MINISTRY OF SOUND! A že to byla párty, jak má být mi může uřitě povrdit každý, kdo tam byl! Nechyběla bohatá výzdoba v podobě balonků přivázaných na bonbóny. Lítaly konfety, no prostě paráda! Nechyběly ani dárečky pro přicházející a samozřejmě výborná atmosféra. Hvězdou večera byl  Patrick Hagenaar z UK. před ním rozehřál dav náš oblíbený DJ Loutka. Po Patrickovi následovali pánové Marcos a Tony Glide. DJ´s hráli dokud byl parket plný.. Bylo to do hodně pozdních, cheš-li časně ranních hodin :)

V klubu jsme se byly s Miou mrknout poprvé a obě jsme se shodly na tom, že je to klub, který má nejen super prostory a snaží se lidem zprostředkovat známe zahraniční DJ´s, ale je vidět, že jim na hostech hodně záléží..Obsluha za barem a servírky byli neskutečně příjemní a dávali 100% servis. Na každém kroku se na tebe usmívali .

Nebudu se tady rozepisovat do sáhodlouhého popisu. Prostě akce to byla neskutečně dobře zorganizovaná a my jsme moc rádi, že jsme mohli být mediálním partnerem a tuto akci podpořit a havně u toho být.

Pokud jsi v klubu Ateliér ještě nebyl(a), určitě neváhej ani chvilku a jdi to tam omrknout! Za nás vřele doporučujeme! ;)

Tady mrkni na fotoreport.

ollie

Fotoreport

Poslední komentáře