Zpět
APOKALYPSA – THE NEW AGE
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

APOKALYPSA – THE NEW AGE

Kde:

Sportovní 2a , Brno
Kdy:
Hudba:
House, Techno, Minimal, Deep House
Vstupné:

STANDARD 499,- (vyprodáno)

STANDARD 599,- (do vyprodání) 

STANDARD 699,- (do vyprodání)

STANDARD 799,- (do vyprodání)

STANDARD 899,- (do vyprodání)

STANDARD 999,- (na místě)

VIP 999,- (limitovaná edice - do vyprodání)

VIP GOLD 2499,- (limitovaná edice - do vyprodání)

DJs:

ARENA 01 (pure techno, hardtechno) Laser Show Hall :
Sasha Carassi(DrumCode/IT),A.Paul (Naked Lunch/PT),
Joseph Capriati(DrumCode/IT),The Advent & Industrialyzer LIVE (Kombination Research/GB/PT),Horacio Cruz ( Circus Nation/ ES),
Eric Sneo (BeatDisaster rec./DE),Miss Djax LIVE (Kne‘Deep/NL),
Triple Religion LIVE aka Arkus P. & Boris S. & Robert Natus(Cubbo/DE)
Eto & Gab aka Motormorfoses (Mtmf rec./Cubbo/BR),Nois (CZ),
Makarov & Spiriakos (CZ),Toky & CubeVision (SK/CZ).
ARENA 02 powered by RADOST FX (Tech-house) La Grotta:
KaiserDisco (KD music/DE) ,Jay Lumen (Drumcode/HU),
Subgate (CZ),Orbith (CZ),Adam Cloud (CZ),Andy Smithh (CZ),
Marty Fish & Wilda (CZ),Nika (CZ).
ARENA 03 powered by Minimal people (Techminimal / minimal) Café de Paris: André Galluzzi (Cocoon/DE),Dominik Eulberg (Cocoon/DE)
KaiserSoze (CZ),JB & Flesh (CZ),Ravic (CZ),Taada (CZ)
Sonja (CZ),Tokátko (CZ),CallBoy (CZ).

Hodnocení:

Nová éra. Nové technologie. Nové možnosti.

Apokalypsa obstála v mayské výzvě a vstoupila do nové éry, v rámci které se odpoutává od zažitých dogmat a pomocí artefaktů současné doby se svým konceptem přibližuje a naslouchá lidem, kteří ji svou věrností vynesli na pomyslný trůn českých a slovenských techno parties.

Dvaadvacátého listopadu roku 2013 nás v brněnském multiplexu Bobycentrum, který se svými možnostmi řadí mezi nejzajímavější prostory pro parties ve střední Evropě, čeká nejvýznamnější díl halové party Apokalypsa od roku 1999. Chystáme se naplno využít potenciál tohoto multifunkčního prostoru a naplnit tak definici pojmu „indoor festival“ do posledního písmene. Naše pocity a Vaše letité prosby přinesly nový elán a vize, jež se předposlední listopadový pátek stanou skutečností. Otočili jsme list a pojali jsme Apokalypsu jako noc, během které se budou bavit vyznavači energického techna i jeho klubových odnoží. Nová éra Apokalypsy nabízí hned několik možností hudebního vyžití a je jen na Vás, jakou formu zvolíte. Na své si přijdou milovníci proklatě zábavného techna, stejně tak jako fanoušci nového soundu a originálního hardtechna, aktuálního minimalu i luxusně pojatého a moderního tech-house. Plnohodnotně obsazená pódia představují spojení tří netradičních mejdanů, které nabízí nesčetné množství hudebních i vizuálních zážitků pod jednou střechou.

Hlavní pódium představí osobnosti, jež dýchají pro techno ve všech jeho podobách a nevypustí ani jedno vystoupení. Jsme přesvědčeni, že svým myšlením, schopnostmi a nadšením dokáží vytvořit přesně takovou atmosféru, která na Vás dýchla při Vaší první návštěvě halové party.
Uslyšíte několik českých premiér, projekty, které diktují aktuální a žádanou podobu techno soundu roku 2013 i tvrdší uskupení, jež tradičně plní zahraniční halovky a festivaly.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Boby centrum

Sportovní 2a Brno

Poslední komentáře