Zpět
SUNSET with HYDROPHONIC
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

SUNSET with HYDROPHONIC

Kde:

Divadelní 2, 77900 Olomouc, Czech Republic , Olomouc
Kdy:
Hudba:
Live, House, Electro
DJs:

★ Remote DJs
★ LanDchi

Hodnocení:

https://www.facebook.com/events/308847995944718/

★ HYDROPHONIC /o'seeex - brno/
Dj Hydrophonic, vl. jménem Petr Hudlík, se narodil v roce 1984 v Brně a už od ranného dětství projevoval zájem o muziku. V umělecké škole Františka Jílka se již v šesti letech začíná učit hrát na housle, později i na španělskou kytaru. V roce 1999 se seznamuje s elektronickou hudbou. Toto seznámení se ukáže být osudovým, neboť si záhy pořizuje první gramofony s mixážním pultem a začíná trénovat dýdžejing. Jeho snažení je natolik úspěšné, že se již v roce 2002 představuje brněnským fanouškům elektronické muziky na párty v klubu Fan Favorit jako profesionální dj a následně zakládá dnes již velice známou klubovou noc O´SEEX, která má již 5 letou tradici.
Následující roky pokračuje jeho kariéra v brněnských klubech Babylon, Perpetuum, stává se rezidentem v dnes již zaniklém klubu Monitor. V roce 2004 se etabluje jako rezident nového brněnského tanečního klubu 7.Nebe. V roce 2005 přijímá rezidenturu i v klubu Perpetuum, kde stojí za gramofony společně s dj Jerrym. Téhož roku se také stává členem velkolepé hudební stáje, známé brněnské agentury Mersey. Mezi jeho další úspěchy patří i umístění v prestižní anketě Dance awards, kde se umístil čtvrtý jako objev roku a pátý jako dj roku 2005. Jeho interpretační schopnosti a cit k elektronické hudbě v podobě kompozičně zdařilých a posluchačsky úspěšných setů oceňuje jak publikum, tak i promotéři velkých tanečních akcí.

fb: www.facebook.com/petr.hudlik?fref=ts


★ MARCUS COOPER
Od roku 2003 stálicí profesionální djské scény!
Marcus byl oficiálním djem Creamfields 09 a je headlinerem na serii warm upů, Austria stage i afteru Cream!
Pravidelně vystupuje na řadě akcí v ČR i SR a v mnoha prestižních klubech i na svých residencích pod názvem Perfect Balance.

web: www.djmarcuscooper.com
fb: DJ MARCUS COOPER

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Bocca Club

Divadelní 2, 77900 Olomouc, Czech Republic Olomouc

Poslední komentáře