Zpět
REGGAE FEVER - MIKKIM FEAT MC TURNER(USA) Coltcha united
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

REGGAE FEVER - MIKKIM FEAT MC TURNER(USA) Coltcha united

Kde:

Poděbradova 18, Ostrava
Kdy:
Hudba:
Theme Parties, Reggae
Vstupné:

50 Kč

DJs:

MIKKIM FEAT MC TURNER(USA) Coltcha united

Hodnocení:

Na další pokračování REGGAE FEVER si COLTCHA UNITED pozvali do ostravského klubu Bogotá MC TURNERA a producenta MIKKIMA (letošního vítěze hudební ankety Anděl 2012 v kategorii ska a reggae). MikkiM je zkušený producent působící na scéně již pěknou řádku let. Znamý je především díky své vlastní produkci která je charakteristická originální kombinací elektronické muziky spolu se ska, reggae, dubovými a punkovými motivy. Stejně jako jeho tvorba tak i DJský záběr je hodně eklektický, je schopen hrát jak reggae,dub, breakbeat, jungle, drum and bass, tak i tvrdší raggatekové a techno sety, stejně jako electro swing a balkánskou taneční muziku. Zahrál si již ve většině evropských zemí, někdy i jako headliner klubových nocí nebo festivalů. Spolu se svým dvorním zpěvákem Turnerem hráli jako support na turné anglických Dreadzone a Zion Train, dále má za sebou úspěšné měsíční turné po Brazílii a pravidelně je zván do Anglie a Francie kde má velkou fanouškovskou základnu. Spolupracoval s mnoha světovými hudebníky, namátkou Dr Ring Ding, Macka B, Hornsman Coyote, Renegade Soundwave a mnoha jinýmy. V listopadu 2012 vydal své druhé dlouhohrající album „Offbeat Rhapsody“, které bylo z poloviny náhráno na Jamajce, kam odcestoval v roli producenta a lovce talentů.Vystupuje buď sólově jako DJ, v tandemu s MC Turnerem, nebo i v kapelovém formátu – MikkiM band tvoří bicí, kytara a elektronické podklady.

Na majku ho doprovodí MC Turner..
Jeden z nejlepších MC kterého můžete v Čechách potkat, rodák z Tenesee , multiinstrumentalista a výtečný zpěvák. Kdysi leader známe raggamuffinové kapely Afrodisiak, v současné době působící v kapelách Ting a Le Pneumatiq. Svůj vyjímečný talent však uplatňuje i při vystoupeních s DJi, doprovázel ty nejlepší z místních Djs od reggae až po drum and bass, nejčastěji však vystupuje s MikkiMem. Jejich show je sehraná , vyzrálá a obsahuje i jejich autorské původní skladby, které si jinde než na jejich večírku neposlechnete.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Bogota klub

Poděbradova 18Ostrava

BOGOTANew Multi Culture ClubV těsné blízkosti Stodolní ulice. Klub momentálně prochází postupnou rekonstrukcí.Samozřejmostí je nový, výkonnější zvuk.Nově rekonstruovaná zahrádka s vice jak 60ti místy k sezení je příjemným místem nejen pro pořádnou kalbu :-DS novou koncepcí klubu přichází i řada ...… více

Poslední komentáře