Zpět
BURTON ŠPINDL SPRING SESSIONS	 2012
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

BURTON ŠPINDL SPRING SESSIONS 2012

Kde:

Špindlerův mlýn , Špindlerův mlýn
Kdy:
Hudba:
Hip-hop / Rap / R'n'B, Live, Theme Parties
DJs:

MUSIC BY DJS ROBOT & JORGOS PO CELÝ DEN

JÄGERMEISTER FIESTA (Party stan) 
Red Bull I-Battle, DJ Robot, DJ Akvaman,
Prague Conspiracy, Navigators

Monkey Business, PSH, Vladimir 518 + DJ Mike T feat. Tereza Černochová, DJ Robot, DJ Jorgos, DJ Double J, DJ Mike Trafik 
PRIZEGIVING-RESULTS (Party stan)

Hodnocení:

Co by to bylo za zimu, aby nebyla zakončena tradičním snowboardovým festivalem, na kterém si užijeme několikadenní neopakovatelnou atmosféru, dokonale připravený snowpark a muzikou nabité večírky?! Už šest let připravujeme s příchodem jara akci, která bezpochyby patří k nejdůležitějším snowboardovým eventům v naší zemi. Ano, Burton Špindl Spring Sessions slaví šesté narozeniny a my vás poslední březnový víkend zveme na oslavu!

Letošní ročník se ponese v duchu Mexika, takže se připravte na pořádnou fiestu! Popadněte sombrera, nasedněte na dostavníky, práskněte do koní a doražte o tradičně posledním březnovém víkendu do Skiareálu Špindlerův Mlýn, který se změní v savanu plnou kaktusů a čili papriček.

Od čtvrtka 29. března do neděle 1. dubna bude v provozu vymazlený snowpark XXL formátu, který bude umístěn ve spodní části černé sjezdovky v areálu Svatý Petr.  Stánky s mexickými specialitkami a celodenní proud hudby od Jorgose a Robota z Jägermeister Tatry budou podtrhovat atmosféru akce. Na večer je pak připraveno množství hudebních lahůdek včetně Red Bull iBattle, koncertů Navigators, Monkey Business, Vladimira 518 a Terezy Černochové, PSH a dalších pecek.

Více info informací nalezneš zde: http://www.spindl-spring-sessions.cz/home

Party report

Konec března je každoročně dobou která ve Špindlu patří uzavíraní sezóny. A to je třeba vždy řádně oslavit, fanoušci snowboardingu oslavují na Burton Špindl Spring Session. Tento každoroční monstrózní event se nese ve spojení snb zavodů a kultury. Letošní mexická fiesta vyvrocholila v sobotu 31. března, kdy v party stanu na úpatí Svatopetrské sjezdovky probíhal mejdan na ose hip hop - funky. První kdo předstoupil před plný a nadržený dav fanoušků byl rapper Vladimír 518, které doprovodila Tereza Černochová a Dj Mike Trafik. Po nich následovalo zatemnění podia černou oponou, která byla posléze dramaticky stržena a za ní se objevily Monkey Business, které uvítal bouřlivý potlesk. Do opičího koncertu plynule nastoupili PSH a diváci měli unikátní přiležitost posoudit spojení hiphopu s funky podklady. Po dvouhodinovém koncertu se bavení návstěvníku ujali djs Robot, Jorgos a Double J, kteří bavili plný stan až do časných ranních hodin. 



Jiří5

Fotoreport

Poslední komentáře