Zpět
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

LV 2nd B-Day Xclusive Party

Kde:

Blahoslavova , Mladá Boleslav
Kdy:
Hudba:
House, Progressive, Tech-house
Vstupné:

Vstupné:
předprodej: regular 150,-
V.I.P. 450,-
na místě: regular 200,-
V.I.P. 600,-

Hodnocení:

Kulturní dům Mladá Boleslav

Blíží se nám konec roku a Vanillka bude slavit již druhé narozeniny a my jsme se rozhodli to řádně zapsat do dějin House life v MB !!!
Jelikož jsme jediný House club v MB, očekává se od nás, že naše narozeniny budou stát za to a taky že budou !!!
---===<<<ČEKAJÍ VÁS REZIDENTI CLUBŮ JAKO JE RETRO, MECCA, STUDIO ATD>>>===---
Prvního djs, kterého pro Vás rozbalíme, moc dobře znáte z Vanillky a už tolikrát Vás rozpumpoval. Je to boleslavský killer a náš rezident Tezet Real. Tento dj, který dokáže spojit ve svých, do posledního detailu vymazlených, setech progressive, tech a deep house, tak i dubstep a tvrdé electro, Vás na této akci znovu a znovu dostane do varu. V jeho podání se můžete těšit i na jedinečné live tracky, které předvede v rámci své live show Maschine.

Dalším z řady našich hudebních dárečků, které pro Vás máme je nezaměnitelná legenda české house scény, který svým stylem ohromuje už několik let páártyy people po celé České Republice i ve světě. Chris Sadler, jeden z top českých djs, kteří určují směr české house scény. Jeho vytříbený styl pohltí kohokoliv a už Vás nepustí. Jeho set Vám zůstane dlouho v paměti a bude se Vám vracet znova a znova. Nenechte si ujít tohoto mága za mixem s nezaměnitelným poznávacím znakem.
Kdo jiný by mohl být dalším hvězdným killerem, který je součástí našeho monstrózního hudebního dárečku než top český dj, který svým stylem dostal jak paartyy people v ČR, tak i po celém světě. Ano, je to Dj-Brian Prague!!!

A jelikož se Vám určitě nebude chtít jít spát, když budete rozpařený, tak jsme pro Vás připravili
OD 03:00 AFTER PARTY V Café-Bar La Vanille !!!

Miluješ House ? Tak to dokaž a přijď !!!
Párty, show a zábava... To je La Vanille !!!

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Cafe-Bar La Vanille

Blahoslavova Mladá Boleslav

Poslední komentáře