Zpět
 Ariano Folkfestival / Euro Club Tour 2015 - BAR
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Ariano Folkfestival / Euro Club Tour 2015 - BAR

Kde:

Jakubská 2, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Rock / Punk / Metal, Live
DJs:

Lord Sassafrass (es) (ethno-folk)  De La PuTa Quintet (it) (rockabilly)  Nomad Set (Arianofolkfestival, it)

Hodnocení:

Ariano Folkfestival je projekt, který vznikl v roce 1996 a zaměřuje se na etno kulturu a world music.

Za méně než 10 let se stal jedním z hlavních projektů světové folkové muziky, především pak v Evropě a Středomoří. A za téměř 20 let své působnosti hostil více než 200 kapel z celého světa.
V roce 2013 odstartoval projekt "Euro Club Tour" v Bruselu, Barceloně, Paříži, Římě, Berlíně, Santiagu de Compostela. Nyní míří tento projekt  i do Prahy, aby oslavil 20. výročí své existence. Těšit se můžete na energická vystoupení jihoevropských hudebníků (2 DJs, 2 živá vystoupení)
____________________________________________________________________________

The Ariano Folkfestival is an ethno-cultural project that was founded in 1996 by a group of friends not yet in their thirties. In the early days was a beer festival that over time has acquired the features of a real festival dedicated to world music.

In less than ten years has been able to accommodate the greatest exponents of world, folk and gypsy music from around the world becoming a landmark in the countries of Europe and the Mediterranean. In nearly 20-year career the Aryan Folkfestival hosted over 200 bands from all over the planet.
In 2013 it starts the project "Euro Club Tour" in Barcelona, Bruxelles, Paris, Rome, Berlin, Santhiago De Compostela and now in Prague to celebrate the 20th anniversary of its birth. An energic south-european lineup based on two djset and a live-show.


Links:
www.arianofolkfestival.it

https://www.facebook.com/arianofolkfestival

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Chapeau Rouge

Jakubská 2Praha 1

Chapeau datuje svou existenci již od roku 1919. V současnosti má klub vedle  baru v přízemí ještě dvě podzemní patra. -I. patro (Dance Club) je věnováno taneční hudbě a každý den po celý rok hrají v tomto prostoru zahraniční a domácí DJ's. -II. patro (Underground Club) je nejnověji zpřístupněným ...… více

Poslední komentáře