Zpět
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

BENG BENG

Kde:

Jakubská 2, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Theme Parties, House, Trance, Techno
DJs:

DJ Wwera (electro),

Acustic Terrorist (electro)

Hodnocení:

Patro: Dance Klub

DJ Wwera (electro)

Wwera je známou milovnicí elektronické hudby a módy, která s prostředím elektronických tanečních patries souvisí. Není proto divu, že z clubberky a propagátorky elektra se postupně stala fotografka, editorka, webmaster (tvořila web například pro kluby Radost FX nebo Crossclub), až nakonec skončila coby djka a promotérka (pod jejím vedením vznikly parties Latex, Error, Let´s Dance či Ghetto Bass). Ještě než se oficiálně stala djkou, sbírala zkušenosti na soukromých parties, kam byla zvána především přáteli, kteří velmi oceňovali její skvělý výběr hudby a bavili se tak do pozdních ranních hodin. Nedostatek kvalitní elektro hudby v Praze ji přivedl na nápad uspořádat vlastní party a po roce, který strávila v Chicagu, se rozhodla oficiálně hrát. V roce 2007 založila projekt s djem Acustic Terrorist, se kterým si rozuměla jak na poli hudby, tak i v soukromí. 

Acustic Terrorist (electro)

Hraje od roku 1998, brnensky dj a producent Acustic Terrorist zacal experimentovat s mixovanim a produkovanim vlastni hudby.
Stal se nadejnym djem a zacal se objevovat vice v klubech.
Od roku 2000 se vice soustredil na electronickou hudby (electro, discohouse, new wave, minimal).
 Od roku 2002 byl hostem ve vsech znamych klubech v Brne (Fleda, Perpetuum, Boro, Faval, Mersey, Rock Hell, Edison..s Garden, Coffee house,Babylon etc) I v Praze (Bordo, Abaton, Harfa, Pekelnej bar, Friends, Cross club) samozrejme i v klubech po cele Ceske republice.
Inspirovan Ural 13 Diktators, Anthony Rother, Digitalism, Zambie Nation, Fischerspooner a Justice se koncentruje na svoji vlastni produkci. Jako live projekt byl rezidentem v klubu Boro.
 Jako dj se zucastnil festivalu (Boskovice, Letovice, Pisecky Majales, Sazavafest). V roce 2007 predvedl svuj live projekt v klubech Perpettum, Fleda, Faval, Enso (PL). Vedle ceske sceny hral na festivalech a parties v cizine napriklad Madarsko, Rakousko, Francie, Holandsko, Polsko, Italie a Slovensko. 

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Chapeau Rouge

Jakubská 2Praha 1

Chapeau datuje svou existenci již od roku 1919. V současnosti má klub vedle  baru v přízemí ještě dvě podzemní patra. -I. patro (Dance Club) je věnováno taneční hudbě a každý den po celý rok hrají v tomto prostoru zahraniční a domácí DJ's. -II. patro (Underground Club) je nejnověji zpřístupněným ...… více

Poslední komentáře