Zpět
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

BLACKBEAT MONDAYS

Kde:

Jakubská 2, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Hip-hop / Rap / R'n'B, Theme Parties
DJs:

DJ Master J.C. (r´n´b)

DJ Rikardo (hip hop)

Hodnocení:

Patro: Dance Klub

DJ Master J.C.

Coby dlouholetý hip-hop/r&b DJ se otevřeně hlásí k mainstreamovému hip-hopu, tedy k hudebním výběru alá MTV Base.
Kdysi začínal v Karlových lázních, dlouho působil například ve Face To Face a pravidelně se objevoval i v music barech Nebe nebo M1, dnes již neexistujícím Defilé a řadě dalších podniků. V Chapeau Rouge vás baví téměř každé pondělí už krásných 5 let.
Kromě klasických hip-hop/R&B akcí má za sebou taky velké Michael Jackson akce v klubech SaSaZu a Retro.
Je to skalní fanoušek amerického West Coast hip-hopu, Eminema a samozřejmě právě Michaela Jacksona.

DJ Rikardo

DJ Rikardo jako DJ působí od roku 2002.

Hudební nadšenec, který se nebrání hudebnímu experimentování, a tak od něj můžete slyšet všechny podoby „Black music“, od klasického R&B až po klasický Hip-Hop.
Během své DJ kariéry hrál a hostoval ve všech předních pražských klubech. Byl jedním ze zakladatelů dnes již neexistující legendární party R&B Paradise.

Z Pražských klubů stojí za zmínku Radost FX, Duplex, Face to Face, Mecca, Karlovy Lázně, Demínka, SaSaZu, Chapeau Rouge a mnoho dalších.
Kromě pražských klubů se objevil i na několika letních open air festivalech a různých dalších akcích po celé ČR i v zahraničí. 

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Chapeau Rouge

Jakubská 2Praha 1

Chapeau datuje svou existenci již od roku 1919. V současnosti má klub vedle  baru v přízemí ještě dvě podzemní patra. -I. patro (Dance Club) je věnováno taneční hudbě a každý den po celý rok hrají v tomto prostoru zahraniční a domácí DJ's. -II. patro (Underground Club) je nejnověji zpřístupněným ...… více

Poslední komentáře