Zpět
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

CHAPEAU CONNECTIONS - Dance club

Kde:

Jakubská 2, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Hip-hop / Rap / R'n'B, Live
DJs:
DJ Fatte (Ty Nikdy label) (hip hop)
DJ Dug
Hodnocení:

Nestačil ti víkend?! Pak vyraž v pondělí do legendárního prostoru v srdci Prahy - klubu Chapeau Rouge!!!

Každé pondělí to tu pod taktovkou rezidentního večera CHAPEAU CONNECTIONS roztáčí kvalitní DJská jména z domácí i zahraniční scény. Mezi těmi, které můžete pravidelně v pondělí za gramofony potkat, jmenujme například DJs: Fatte (Ty Nikdy label), Scarface(Roccaflex crew), BA2S (Chapeau Rouge), Goldstar (Mash Up Funk), Kenny Rough (Ty Nikdy label), Poeta (Rádio Spin),Tetro (FR), SaidFunkyPeanut(FR), S-Bish (FR), Mišo Biely(Sk), Resumé (Sk), Hlava aka Reverse D a mnoho dalších.

A co se bude hrát? Rozhodně žádný chill out, takže si vezměte pohodlné botky, ať neprotancujete podrážky! Na Chapeau Connections si každé pondělí užijete hip hop, RnB, soul, funky a další urban music styly v podání osvědčených a kvalitních DJs.

Spokojená bude i vaše peněženka, protože každé pondělí si můžete užít Cuba Libre za 65,-Kč a Connection drink za 50,-Kč.

Chapeau Connections spojuje nejen Djs, ale i návštěvníky klubu. Každé pondělí je parket do půlnoci připraven pro všechny bboys, bgirls a další tanečníky. Pokud si chcete přijít s partou z vaší taneční skupiny zatrsat a chcete se ukázat a mít volný parket, pište s předstihem na: lucie@chapeaurouge.cz. Příležitost rádi dáme i těm méně známým talentovaným DJs, kteří mají zájem se něco přiučit a otrkat se před mezinárodním publikem. Chceš-li přijít do Chapeau Rouge přijít ukázat svůj talent, piš rovněž na: lucie@chapeaurouge.cz

Fb skupina
: www.facebook.com/chapeauconnections

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Chapeau Rouge

Jakubská 2Praha 1

Chapeau datuje svou existenci již od roku 1919. V současnosti má klub vedle  baru v přízemí ještě dvě podzemní patra. -I. patro (Dance Club) je věnováno taneční hudbě a každý den po celý rok hrají v tomto prostoru zahraniční a domácí DJ's. -II. patro (Underground Club) je nejnověji zpřístupněným ...… více

Poslední komentáře