Zpět
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

COLORFUL HOUSE/DANCE CLUB

Kde:

Jakubská 2, Praha 1
Kdy:
Hudba:
House
DJs:
DJ Dan Cooley (Radio 1)
Hodnocení:
DJ Dan Cooley (Radio 1)


Styly: house

Dan Cooley, vlastním jménem Dan Walterstein, objevil svou touhu pouštět lidem reprodukovanou hudbu už na základní škole, potažmo na škole střední, což nakonec vyústilo v pravidelné porevoluční pořádání tzv. nezávislých diskoték, kde tenkrát zněla „indies“ hudba ve všech svých podobách.

Až první stálé rezidence /tedy pokud je tak můžeme nazvat/ v Poachers klubu Poděbrady v něm probudily touhu sledovat další obzory klubové hudby a tak se seznámil s prvními počiny tanečních kapel typu Sunscream, Shamen, Spooky nebo Underworld.

Chuť mixovat taneční hudbu z vinylů se v Danovi probudila v roce 99´ a tak nelenil a s kamarádem pořídil svoje první Technicsy. Věci se dali do pohybu, následovala řada hraní po různých místech ČR i Slovenska a nezbytné letní festivaly.

Dan prošel Roxy Bookingem a v současné době je pod patronací stáje Clubber.cz a Radia 1, kde každé pondělní a páteční dopoledne provází posluchače po vlně 91,90.

V současné době je rezidentem dvou pražských klubů – Chapeau Rouge s nocí Colorful House a One Night! v klubu Roxy.

Stylově se pohybuje na všech vlnách house, s příležitostným odbočením k breakbeatu.

Layo&Bushwacka!, Justin Robertson, Sebastian Leger, Filterheads, Matthew Dekay, Phil Perry, Nils Hess, Timmy S, Cass, Andrew Blake, Phil Kieran, Eddie Richards, Jay Dee, Seb Fontaine, Slam, John Graham, Colin dále, Andy Moor..to jsou zahraniční jména, se kterými měl možnost Dan hrát.



Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Chapeau Rouge

Jakubská 2Praha 1

Chapeau datuje svou existenci již od roku 1919. V současnosti má klub vedle  baru v přízemí ještě dvě podzemní patra. -I. patro (Dance Club) je věnováno taneční hudbě a každý den po celý rok hrají v tomto prostoru zahraniční a domácí DJ's. -II. patro (Underground Club) je nejnověji zpřístupněným ...… více

Poslední komentáře