Zpět
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

DUBSTEP WEDNESDAY X-mass special

Kde:

Jakubská 2, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Hip-hop / Rap / R'n'B, Theme Parties, House, Trance, Techno
DJs:

Patro: Live Underground:

DJ Hlava (dubstep)
Blackout logic (dubstep)
DJ Restage
DJ Pret
DJ Idefix

Patro: Dance Klub:

Roccaflex
Missy M.
Waddup Sound (reggae)
JAH Atom Sound (dancehall) 

 

Hodnocení:

DJ Hlava

DJ HLAVA je na scéně od roku 2008, ke hraní jej dostal DJ A.L.I. a k jeho formaci a tomu, že je dnes jedním z vážených djs v ČR přispěl také DJ Babylon Rocker, který mu vysvětlil pár zásadních technických věcí.
 DJ Hlava začínal s hraním Hip Hopu a Reggae, Dancehallu, postupem času hrál na festivalech jako byl Reggae Meeting, Reggae Ethnic Session, Real Beat, Mighty Sounds či Hip Hop Kemp.Dubnu 2010 předskakuje kapele „La Coka Nostra“ (ex House of Pain) v Lucerna Music Baru.V roce 2009 začal hrát a zajímat se o Breakbeat a Electro, potom přišel na podzim i Dubstep.
Od prvního ledna roku 2012 má Hlava své rezidentní Dubstepové středy v Chapeau Rouge, také se stal pravidelným hostem v pořadu „Rezonátor“ na radiu Expres 90.3FM. Krom Dubstepu můžete Hlavu slyšet hrát Hip Hop, Funky, Electro Swing a Latino.

 

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Chapeau Rouge

Jakubská 2Praha 1

Chapeau datuje svou existenci již od roku 1919. V současnosti má klub vedle  baru v přízemí ještě dvě podzemní patra. -I. patro (Dance Club) je věnováno taneční hudbě a každý den po celý rok hrají v tomto prostoru zahraniční a domácí DJ's. -II. patro (Underground Club) je nejnověji zpřístupněným ...… více

Poslední komentáře