Zpět
Freestyle Mondays
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Freestyle Mondays

Kde:

Jakubská 2, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Hip-hop / Rap / R'n'B, Live, Theme Parties
DJs:

Paulie Garand (Ty Nikdy!)

Blues Guys

MC Metoděj (rap)

MC Dozer

DJs: Ghost,

Trevis,

Pret

a Yofre

Hodnocení:

Patro: Live Underground

MC Metoděj

V současnosti jeden z nejvýraznějších českých freestylerů. Kromě aktívního rapovaní se věnuje moderování freestylových večírkůů a věnuje se výchově dlaších MCs.Je stežejním pilířem večerů Freestyle Mondays a jeho účast byla stěžejní i na překonaném Českém rekordu v non stop rapování, který byl uskutečněn 6.12. právě v Chapeu Rouge. Jako MCs se prezentuje více než 6 let a proparcoval se nejen do několika finálových kol oblíbených večerů Battle Night, v současnosti se již delší dobu battlování nevěnuje a jeho největší úspěch bylo vítězství v českém kole mezinárodní soutěže End Of The Weak, kdy se mohl ukázat na světovém finále v Berlíně. 

I po skončení open mic jamu bude až do rána pokračovat mejdan s DJs a návštěvníky klubu roztancují DJs: Ghost, Trevis, Pret a Yofre. Hlavním partnerem akce je Queens.cz a Red Bull, který bude v celém klubu k dostání za speciální cenu.  Vstupenky si za zvýhodněnou cenu můžete  zakoupit až do neděle na baru klubu Chapeau Rouge. Pozor!!! Kapacita klubu je omezena číslem dvě stě, předprodej jede víc než slibně, takže pokud nechcete na téhle události chybět, skočte si  pro lupen nebo doražte v pondělí dříve než na hlavní hvězdu večera. Pokud nejste z Prahy nebo  musíte třeba tvrdnout v práci, můžete vše sledovat se skvělým zvukem i obrazem na live streamu  klubu vždy žádný strach freestylemondays.cz/.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Chapeau Rouge

Jakubská 2Praha 1

Chapeau datuje svou existenci již od roku 1919. V současnosti má klub vedle  baru v přízemí ještě dvě podzemní patra. -I. patro (Dance Club) je věnováno taneční hudbě a každý den po celý rok hrají v tomto prostoru zahraniční a domácí DJ's. -II. patro (Underground Club) je nejnověji zpřístupněným ...… více

Poslední komentáře