Zpět
Freestyle Mondays - Live Underground
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Freestyle Mondays - Live Underground

Kde:

Jakubská 2, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Hip-hop / Rap / R'n'B, Live, Jazz / Blues
DJs:


The Cupcake Collective (jazz funk)
MC Postr
Flowe (rap)
DJ Fatte (Ty Nikdy label) (hip hop)
DJ Paasha (hip hop)
DJ Yofre (hip hop)
DJ Dragon

Hodnocení:

www.facebook.com/events/552697111516309/

Na květnovém dílu poznáte naší novou rezidentní partu muzikantů, kteří ještě studují, ale jsou tak dobří, že je s Freestyle Mondays spojil kapelník Champions sound aka Live bandu od Prago Union, Radimo. Kdo byl na velikonočním vydání, potvrdí, že kvalitní kapela je alfou omegou jamu a že s kvalitní kapelou se hned lépe a radostněji jamuje... Live band pro nadcházející díly se jmenuje THE CUPCAKE COLLECTIVE a věřte, že se máte na co těšit. Zkrátka a dobře,tahle banda víc než dostatečně uspokojí i ty z vás, kteří se považují za profíky a dosud si říkali, že jejich talentu je hodna jen parta fakt dobrých muzikantů. CupCake smečka patří mezi to nej, co se v rámci live band doprovodu na Freestyle Mondays objevilo a pokud jste byli nadšeni třeba z květnového křtu Honzy Peroutky a jeho kapely s Olíkem Lipnským v čele nebo jste si stejně jako my užili poslední narozky Fm s Bobskym aka El Boogiem za bubny a jeho celou partu Lion Pack, tak vás tahle parta bavit stejně, ne-li víc.

Kromě kluků ze zmíněné kapely v budoucnosti za nástrojovkou, snad pravidelně uvidíte Petra, Mílu a Davida aka trojku, která skvěle zaštítila celou session v dubnu a obsazením pozice rezidentního live bandu se nezavírají dveře ani dalším muzikantům, kteří byse chtěli ke kapele někdy připojit. Klub má skvělé technické zázemí a pokud jste schopni improvizovat bez přípravy s ostatními hudebníky a lidmi u majku, ozvěte se na kontakt níže a určitě jsme schopni na jam session zapojit snad všechny nástroje od trubky,saxofonu přes bonga a ti jenž vlándou MPCčku až k harfě třeba:)

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Chapeau Rouge

Jakubská 2Praha 1

Chapeau datuje svou existenci již od roku 1919. V současnosti má klub vedle  baru v přízemí ještě dvě podzemní patra. -I. patro (Dance Club) je věnováno taneční hudbě a každý den po celý rok hrají v tomto prostoru zahraniční a domácí DJ's. -II. patro (Underground Club) je nejnověji zpřístupněným ...… více

Poslední komentáře