Zpět
Freestyle Mondays
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Freestyle Mondays - Patro: Dance Klub

Kde:

Jakubská 2, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Hip-hop / Rap / R'n'B, Theme Parties
DJs:

DJ Dragon

DJ Yofre (hip hop)

DJ Shock'o (hip hop)

DJ Pret

DJ Watra (hip hop)

Hodnocení:

Patro: Dance Klub

DJ Yofre

DJ YOFRE je pražský rodák, který se pohybuje zatím především na undergroundových akcí. Působil jako resident v klubu Pantheon, kde každé ponělí kryl záda freestylujícím MCś a doposud je pro party tohoto typu vždy jistotou a značnou oporou. Rovněž nevynechá žádnou příležitost, aby podpořil dobročinné akce a pravidelně je hostem benefice STOP ZEVLING. Právě díky svému přístupu k hraní měl tu čest předskakovat v loňském roce samotným Deliquent Habits.

DJ Shock'o

Pražský Dj, který má bohaté zkušenosti jako podpora MCs na freestyle jamech, ale současně je i skvělým party Djem na nemá problém roztancovat publikum a vyhecovat jej osvědčenými hity. Pražští MCs ho velmi dobře znají z open mic mejdanů a ti mimopražští ho mohli slyšet například na posledním Hip Hop kempu.

www.facebook.com/pages/Dj-Shocholatechocho/139339529425884 

DJ Watra

DJ Watra je nepříliš známý, ale tím spíše zajímavý a talentovaný mladý muž z Prahy. Je mu 26 let a jako DJ se věnuje především hip hopu a dalším urban music stylům. V současnosti hraje jako koncertní DJ s kapelami SPZ a DiaKritika. Za gramofony se objevuje i v rámci naší domácí noci Freestyle Mondays a v poslední době stoupá jeho hvězda strmě vzhůru!
Je také k vidění nejen na Freestyle Mondays, ale hojně svým hraním podporuje MCs na všelijakých mejdanech. Kromě hraní pro freestyle MCs je DJ Watra i skvělým bavičem, který vám pustí ty nejlepší hip hop a rnb pecky. 

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Chapeau Rouge

Jakubská 2Praha 1

Chapeau datuje svou existenci již od roku 1919. V současnosti má klub vedle  baru v přízemí ještě dvě podzemní patra. -I. patro (Dance Club) je věnováno taneční hudbě a každý den po celý rok hrají v tomto prostoru zahraniční a domácí DJ's. -II. patro (Underground Club) je nejnověji zpřístupněným ...… více

Poslední komentáře