Zpět
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Freestyle Mondays - Patro: Live Underground

Kde:

Jakubská 2, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Hip-hop / Rap / R'n'B, Live, Theme Parties
DJs:

Kodex (hip hop rap)

Sounday (jazz-rock-rap)

MC Metoděj (rap)

MC Dozer

Flowe (rap)

Hodnocení:

Patro: Live Underground

Sounday

Energický jazz-rock-rap v podání neokoukané pražské partičky - to jsou Sounday. Rytmika plná elánu, kytara dodávající jazzový feeling, klávesy podporující moderní zvuk, mikrofon s příčnou flétnou střídající se v rukou již poměrně známého pražského MC Ondry. Věkový průměr jen něco málo nad 20 byste snad ani netipli...těste se!

MC Metoděj

V současnosti jeden z nejvýraznějších českých freestylerů. Kromě aktívního rapovaní se věnuje moderování freestylových večírkůů a věnuje se výchově dlaších MCs.Je stežejním pilířem večerů Freestyle Mondays a jeho účast byla stěžejní i na překonaném Českém rekordu v non stop rapování, který byl uskutečněn 6.12. právě v Chapeu Rouge. Jako MCs se prezentuje více než 6 let a proparcoval se nejen do několika finálových kol oblíbených večerů Battle Night, v současnosti se již delší dobu battlování nevěnuje a jeho největší úspěch bylo vítězství v českém kole mezinárodní soutěže End Of The Weak, kdy se mohl ukázat na světovém finále v Berlíně.

 

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Chapeau Rouge

Jakubská 2Praha 1

Chapeau datuje svou existenci již od roku 1919. V současnosti má klub vedle  baru v přízemí ještě dvě podzemní patra. -I. patro (Dance Club) je věnováno taneční hudbě a každý den po celý rok hrají v tomto prostoru zahraniční a domácí DJ's. -II. patro (Underground Club) je nejnověji zpřístupněným ...… více

Poslední komentáře