Zpět
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

HIFFI & JACOB

Kde:

Jakubská 2, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Theme Parties, House, Trance, Techno
DJs:

DJ HiFFi M. & MC Jacob,

Mr. Moustache,

Odd Job

Hodnocení:

Patro: Live Underground

DJ HiFFi M. & MC Jacob

Jeden projekt, tým dvou, jeden za mašinkami, druhý za mikrofonem – Hiffi a Jacob rozhodně nejsou na taneční scéně žádnými nováčky.

Jako členové SKYLINE, přední české elektronické kapely, absolvovali za dlouhé roky stovky živých vystoupení na prakticky všech významných místech a festivalech v Česku, a spolupracovali s řadou renomovaných producentů a umělců s Čech i ze zahraničí – MC Jacoba lze zaslouženě nazvat ostříleným party veteránem, pravidelně doprovázejícího především drum'n'bassové DJs na české scéně (Suki, Katcha, Bassbeast crew), spolupracoval ovšem i s některými respektovanými zahraničními jmény (Roni Size, DJ Muffler, MC Det, Dynamite, pokud jmenujeme alespoň pár z nich), zatímco Hiffihoproducentské kvality ho dovedly do různých oblastí – počínaje produkcí alb (nejen Skyline), a konče výrobou znělek pro známou českou televizní stanici.
Sdílejíc stejnou vášeň pro elektronickou hudbu, Hiffi a MC Jacob jsou tady, aby vám ukázali pořádný electro breakbeat odvaz. 

Mr. Moustache

MR. MOUSTACHE, bratr v kníru. Jeho tvorbu ovlivňuje hravá francouzská scéna, pro tamní label Freedom Record taky složil hitové EP Female. „Byl sem v šoku, jak moc se moje trapný samply líběj a doufám, že až letos já a mý unknown přátelé vybalíme materiál, budeme mít prostor i tady u nás dát o sobě víc vědět."

Odd Job

Odd Job - Electro / Indie / Pop Djs a producenti, jejich první EP ,,The Time,, bylo vydáno u amerického labelu Ventuno Records a novější tvorba jako například single ,,Wonderkids,, s videoklipem byl vysílán na Mtv a další single ,,1988,, byl použit v reklamě na Adidas Originals.
V současné době pracují na albu. 

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Chapeau Rouge

Jakubská 2Praha 1

Chapeau datuje svou existenci již od roku 1919. V současnosti má klub vedle  baru v přízemí ještě dvě podzemní patra. -I. patro (Dance Club) je věnováno taneční hudbě a každý den po celý rok hrají v tomto prostoru zahraniční a domácí DJ's. -II. patro (Underground Club) je nejnověji zpřístupněným ...… více

Poslední komentáře