Zpět
LAUTIR / TURN IT UP / Bar Live Concert
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

LAUTIR / TURN IT UP / Bar Live Concert

Kde:

Jakubská 2, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Hip-hop / Rap / R'n'B, Rock / Punk / Metal, Live, House, Dubstep, Funky, Soul
DJs:

Patro LIVE UNDERGROUND : 

DJ CK Placeedo (new dance music) / Martin (live bassguitar)

Patro Dance Klub :  DJane Lu Michell (r´n´b) / DJ Zerwox 

Patro Bar : Spyder (rock) 

 

Hodnocení:

LuMichell začínala v DJské formaci Pussycats v roce 2004. Později se osamostatnila a rozšířila svůj repertoár z původního R`n`B a hip-hopu o oldschoolové funky, kterým nyní zpestřuje své sety.
Zahrála si v předních pražských i mimopražských klubech, z pražských určitě stojí za zmínku Radost FX, Duplex, Face to Face, Mecca, Chateau Rouge, Karlovy Lázně, Demínka, M1 či N11. V Retro Music Hall si dokonce zahrála jako předskokanka Mobb Deep (New York, USA)!

http://www.djlumichell.com/

DJ Zerwox aka Jan Kloss je DJ, od kterého můžete očekávat širokou škálu stylů. Vše od hip hopu, přes soul,funk až k dubstepu, electru a mush upům. DJ Zerwox se nezabývá jen hudbou, je několikrát mezinárodně oceněným designérem ,,českého dědictví,, botek Botas 66, věnuje se svým designerským a výtvarným aktivitám a je spoluvydavatelem časopisu Pedal Project, který propaguje trochu jinou cyklistiku.

www.botas66.cz/  

Virtuózní hráč na elektrickou kytaru Ivo „Spyder“ Křižan. Muzikant, jehož hudební i lidské osudy by mohly vydat na tlustou knížku. Na konci 60. let mj. člen legendárních brněnských Atlantis – se se sourozenci Ulrychovými podílel na natáčení nezapomenutelné LP desky Oddyssea. Později se živil hudbou na západoevropské scéně (např. v muzikálech Hair a Jesus Christ Superstar), až nakonec zakotvil ve Spojených státech. Zde působil jako spoluhráč mnoha renomovaných muzikantů, jako bílý kytarista vynikl i v černošských skupinách – díky čemuž navázal spolupráci s velikány černošské hudby jako jsou Edwin Starr, Melba Moore, Berry Gordy jr. aj. Od roku 2001 se na pódiích objevuje s hráčem na klávesové nástroje a raperem „Dr. M“, s nímž v Německu natočil album Topspin (2001).

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Chapeau Rouge

Jakubská 2Praha 1

Chapeau datuje svou existenci již od roku 1919. V současnosti má klub vedle  baru v přízemí ještě dvě podzemní patra. -I. patro (Dance Club) je věnováno taneční hudbě a každý den po celý rok hrají v tomto prostoru zahraniční a domácí DJ's. -II. patro (Underground Club) je nejnověji zpřístupněným ...… více

Poslední komentáře