Zpět
Live Concert  - Live Underground
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Live Concert - Live Underground

Kde:

Jakubská 2, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Rock / Punk / Metal, Live
Vstupné:

120 Kč

DJs:

Skywalker (hardcore)  The Green River Burial (ger) (hardcore)  No Chance of Recovery  Black Bay (melodic hardcore)

Hodnocení:

Skywalker se po delší době vrací do svého domácího města! Přijď si užít předvánoční večírek a speciální prodloužený vánoční set. Spolu se Skywalker vysoupí přední německá metalcorová formace The Green River Burial, se kterými Skywalker v prosinci odjedou menší sérii koncertů, v rámci které zavítají právě do Prahy. Pražskému publiku netřeba představovat zásadní jména domácí scény Black Bay a No Chance of Recovery. Celý večer bude postaráno o podmanivou a tvrdou hudbu.

VSTUP: 120 Kč. 20 Kč z KAŽDÉ vstupenky poputuje do fondu Hardcore Help Foundation, do kterého kluci ze Skywalker za Vaší pomoci přispívají již delší dobu. Můžete se tak stát součástí pozitivní změny budované přímo ve Vaší hardcorové scéně.

Fb událost: www.facebook.com/events/1507981912804644/

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Chapeau Rouge

Jakubská 2Praha 1

Chapeau datuje svou existenci již od roku 1919. V současnosti má klub vedle  baru v přízemí ještě dvě podzemní patra. -I. patro (Dance Club) je věnováno taneční hudbě a každý den po celý rok hrají v tomto prostoru zahraniční a domácí DJ's. -II. patro (Underground Club) je nejnověji zpřístupněným ...… více

Poslední komentáře