Zpět
Live Concert - Timber Timbre (can) - Live Concert
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Live Concert - Timber Timbre (can) - Live Concert

Kde:

Jakubská 2, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Live, Alternative
Vstupné:

315.- Kč + poplatky

Hodnocení:

Pražské Chapeau Rouge bude mít tu čest přivítat kanadský folkový projekt Timber Timbre vůbec poprvé v České republice! Sympaticky plynoucí večer fanoušky čeká 31. října. Vstupenky od 9. července v prodeji v síti Ticketpro nebo skrze facebookové aplikace promotéra Fource Entertainment.

Timber Timbre je folkovo-experimentální trio Taylora Kirka, Simona Trottiera a Miky Posen. Název kapely pochází z dob brzkých nahrávek, které se natáčely v roubeném srubu v ontarijských lesích. Kapela má na kontě již pět alb, poslední z nich, Hot Dreams, bylo vydáno v dubnu letošního roku. Podle nadšené recenze britského Guardianu deska zní jako soundtrack westernu natočeného Davidem Lynchem. Tamní kritik Jon Dennis dává albu hned 5 hvězdiček - a nejen to, frontmana kapely Kirka srovnává rovnou s Royem Orbisonem. Pravdou zůstává, že Kirkův hlas v sobě má něco poutavě tajemného: někteří v něm slyší Nicka Cavea, jiní Elvise nebo Johnnyho Cashe. V tvorbě této kanadské trojice se zrcadlí jisté vlivy kinematografie, hororu a ztracené duše - to vše odvážně zabalené do balíčku bluesově experimentálního folku.

Cena vstupenek: 315.- Kč + poplatky

PS: Timber Timbre byli nominováni asociací Nezávislé hudby v kategorii Best Live Act Award pro rok 2014; vítěz bude vyhlášen na závěrečném ceremoniálu asociace v Londýně 2. září. Držíme palce!

www.fource.cz

Fb událost: www.facebook.com/events/420221311454383/

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Chapeau Rouge

Jakubská 2Praha 1

Chapeau datuje svou existenci již od roku 1919. V současnosti má klub vedle  baru v přízemí ještě dvě podzemní patra. -I. patro (Dance Club) je věnováno taneční hudbě a každý den po celý rok hrají v tomto prostoru zahraniční a domácí DJ's. -II. patro (Underground Club) je nejnověji zpřístupněným ...… více

Poslední komentáře