Zpět
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

New Kings of tha Beatz

Kde:

Jakubská 2, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Hip-hop / Rap / R'n'B, Theme Parties
DJs:

Patro: Dance Klub:

DJ Ba2s (hip hop)

DJ Nester (hip hop) 

Hodnocení:

DJ Ba2s

Resident a porotce Turntablism Kings. Od malička tíhnul k hudbě, ale pokusy o konvenční hudební vzdělávání nebyly nejúspěšnější. Vždy měl tendenci jít si svojí cestou a většinou se zajímal o odlišnou hudbu než jeho vrstevníci. První rapové pasáže ve skladbách co slyšel ho hned zaujaly. V této době mělo ale u nás pro tenhle styl pochopení jen minimum lidí. Možná díky tomu teprve kolem roku 1991 konečně začíná poznávat co je to ,,skutečný rap,,. Dostávají se k němu první nahrávky od Public Enemy, či Ice-T a je ovlivněn tehdejší graffiti scénou. Začíná se věnovat tagování a na základě toho vzniká jméno Bass. Chodí na první hiphop mejdany a láká ho hraní. Kolem roku 94 začíná s hraním.Ve stejné době začíná i s aktivním rapem v kapele Unit a o rok později spoluzakládá kapelu Chaozz. O další rok později je Chaozz posílen o nové členy spojením s kapelou Flavamatic a vznikají první dema. Probíhají koncerty, během kterých společně s dalšími členy hraje jako party DJ.

DJ Nester

DJský talent na pražské scéně. Je polovičkou skupiny Planet House jam a jeho rejstřík zabírá hip hop,ale i rychlejší muziku jako je dubstep nebo grime. Na NKOTB byl pozván jako představitel nastupující generace, která kombinuje tradiční hip hop s taneční hudbou. 

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Chapeau Rouge

Jakubská 2Praha 1

Chapeau datuje svou existenci již od roku 1919. V současnosti má klub vedle  baru v přízemí ještě dvě podzemní patra. -I. patro (Dance Club) je věnováno taneční hudbě a každý den po celý rok hrají v tomto prostoru zahraniční a domácí DJ's. -II. patro (Underground Club) je nejnověji zpřístupněným ...… více

Poslední komentáře