Zpět
NIGHTPHUNK - Dance Klub
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

NIGHTPHUNK - Dance Klub

Kde:

Jakubská 2, Praha 1
Kdy:
Hudba:
House, Techno, Electro, Deep House
DJs:


Mr. C (uk)  Lucas Hulan (Nightphunk Recordings) (house/techno/electronic)  DJ Thomas Tesla (deep house)

Hodnocení:

V sobotu 31.1. si v klubu Chapeau rouge přijdou na své milovníci house music - v rámci pravidelné akce Nightphunk totiž nedorazí nikdo jiný než legenda houseové scény - Mr. C!

Mr. C (vlastním jménem Richard West) se narodil v roce 1968 v Londýně a je právem považován za jednoho z průkopníků house music. Tento rapper, dj a producent začal s hudební kariérou už ve svých 16 letech. Zlom přišel v polovině 80. let, kdy se stal členem dnes již legendární skotské elektronické taneční skupiny The Shamen. Od roku 1987 se začal věnovat houseové scéně, na které zanechal (společně s takovými osobnostmi jako Eddie Richards) nesmazatelnou stopu. Kromě toho je Mr. C zakladatelem a vlastníkem  Plink Plonk records a labelu Superfreq.

Každopádně výčet jeho hudebních aktivit by vydal na delší povídání, proto si radši včas obstarejte vstupenku a přijďte 31.1. do Chapeau rouge!

Kromě Mr. C zahrají ještě rezidenti Lucas Hulan a Thomas Tesla

Fb událost: www.facebook.com/events/316244565231643/

Soutěž o vstupenky: poslouchej.net/souteze.html

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Chapeau Rouge

Jakubská 2Praha 1

Chapeau datuje svou existenci již od roku 1919. V současnosti má klub vedle  baru v přízemí ještě dvě podzemní patra. -I. patro (Dance Club) je věnováno taneční hudbě a každý den po celý rok hrají v tomto prostoru zahraniční a domácí DJ's. -II. patro (Underground Club) je nejnověji zpřístupněným ...… více

Poslední komentáře