Zpět
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Party Like a Rockstar!

Kde:

Jakubská 2, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Hip-hop / Rap / R'n'B, Theme Parties
DJs:

DJ Rockstar (Radio Spin) (funky)

Hodnocení:

Patro: Dance Klub

DJ Rockstar (Radio Spin)

DJ Rockstar se věnuje taneční, divadelní a hudební produkci. Vyvinul vlastní autorská extraordinérní hudebně animovaná představení. V posledních letech se objevuje jako performer, moderátor, herec a Dj na akcích a projektech jako např. Český lev 2006, Finále Česko hledá superstar 3, Eurovize, Anděl 2009 a Československo má talent 2010.
Je absolutním vítězem legendární Djské soutěže o nejlepšího krále party Djingu - Party Kingz II. Za své působení si zahrál ve všech přdních pražských i mimopražských klubech a festivalech. Mezi jeho nejvýznamnější akce, na kterých vystupoval patří např. James Brown afterparty show, Gza (Wu - tang clan), Methodman (Wu-tang clan), dáůe nezle opomenoust streetdancové akce a soutěže jako Joy Ride 2008, 2009, Flore Master 2008, Tanečník roku 2008, Battle of the Year a mnoho a mnoho dalších. Jeho tvář můžete pravidelně vídat na českém MTV, kde je jedním ze dvou hlavních moderátorů společně s Hankou Zajíčkovou. Nenechte si ujít Rockstarovu jedinečnou Djskou show! 

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Chapeau Rouge

Jakubská 2Praha 1

Chapeau datuje svou existenci již od roku 1919. V současnosti má klub vedle  baru v přízemí ještě dvě podzemní patra. -I. patro (Dance Club) je věnováno taneční hudbě a každý den po celý rok hrají v tomto prostoru zahraniční a domácí DJ's. -II. patro (Underground Club) je nejnověji zpřístupněným ...… více

Poslední komentáře