Zpět
REPUBLIC ARTISTS - Dance klub
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

REPUBLIC ARTISTS - Dance klub

Kde:

Jakubská 2, Praha 1
Kdy:
Hudba:
House, Techno, Deep House
DJs:


DJ Jacob B (pl) (techno)  DJ Thomas Tesla (deep house)  DJ Jayson Smythe (uk)  Lucas Hulan (Nightphunk Recordings) (house/techno/electronic)  DJ Ezwell

Hodnocení:

Thomas Tesla si tentokrát pozval hosta z Polska. Mladičký Jacob B zaujal Republic Artists crew především svou tvorbou ovlivněnou chicagským a detroitským soundem.

Jacobův styl se v poslední době přiblížil více k technu (raw sound techno) a v tomto duchu Jacob B nedávno dokončil EP Mushroom, které vyjde na Republic Artists Records: http://soundcloud.com/jackob-b/mushroom-ep . EP zatím získalo podporu od djs jako Hannah Wants, Saytek nebo Amine Adge. Jacob B je prostě talent - hotovo dvacet!

Na večírku dále vystoupí Thomas Tesla (Republic Artists / Wasabi Generals UK), Jayson Smythe (Egg London), Lucas Hulan (Nightphunk) & Ezwell (Nightphunk).

Fb událost: www.facebook.com/events/1432135057058670

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Chapeau Rouge

Jakubská 2Praha 1

Chapeau datuje svou existenci již od roku 1919. V současnosti má klub vedle  baru v přízemí ještě dvě podzemní patra. -I. patro (Dance Club) je věnováno taneční hudbě a každý den po celý rok hrají v tomto prostoru zahraniční a domácí DJ's. -II. patro (Underground Club) je nejnověji zpřístupněným ...… více

Poslední komentáře