Zpět
ZLOM BASS w/ BLU MAR TEN (UK)
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

ZLOM BASS w/ BLU MAR TEN (UK)

Kde:

Freyova 27/82 , Praha 9
Kdy:
Hudba:
Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

do 22.h/po 22.h – 120,-/150,- Kč

DJs:

Hlavní scéna:

BLU MAR TEN (Blumarten Records/Hospital/Shogun Audio), www.blumarten.com

KOOGI (Shadowbox.cz), exkluzivní 2hodinový set

NITROUS (Shadowbox.cz/Radio 1), exkluzivní 2hodinový set

AHZ & KAMCZA (NZP/Volnej Průběh/DNBFever.cz)

MC PROCTER (Interface)

Chillout:

HONEY T (BreakFastAudio Rec./Shadowbox.cz)

BRADA (Breakbeat.cz)

FRANILL (Dubsteblog.cz)

Hodnocení:

Jsou to už dva roky, co projekt BluMarTen v zastoupení jediného hrajícího člena Chrise Marigolda vystoupil v Česku. Mnozí na jeho pure vinyl set z pražské Roxy vzpomínají jako vůbec nejlepší a nejpestřejší na poli drumandbassu za ten rok u nás. Zní to jako klišé? Je to klišé, ale v tom nejlepším slova smyslu. Projekt Blu Mar Ten je na scéně už patnáct let a nasbírané zkušenosti zúročil ve dvou čistě drumandbassových albech a dvou točících se napůl kolem 125bpm, napůl v chilloutové poloze. K tomu řada singlů pohybujících se snad na všech nejzásadnějších labelech dnb scény, ale i housové a chilloutové, na což by se nemělo zapomínat. Mezi ty největší známé zářezy na poli drumandbassu lze považovat Good Looking Records, Shogun Audio, Hospital, MedSchool nebo Exceptional. V posledních třech letech vydávají autorskou tvorbu pouze na své značce BluMarTen. Jejich album Natural History z roku 2009 se stalo po řadu týdnů nejprodávanějším albem nejen na iTunes. Album se dostalo i do celé řady výročních výběrů a svou rozmanitostí a zároveň přístupností širokým řadám posluchačů. Aby ne, nádherné melodie, hudební pestrost a odlišný přístup k věci spolu s dokonalou silou zvuku jejich nahrávek si oblíbila řada lidí bez rozdílu věku. V současnosti mají venku album Love Is The Devil, které je opět plné silných momentů a to i v rámci producentských i vokálních kolaborací, jež v rámci desky můžeme slyšet.

Ačkoliv Chris Marigold, třetina projektu, který ještě tvoří Leo Wyndham a Michael Tognarelli již nehraje z vinylů, jeho set si budete moct užít spolu s námi na exkluzivní párty.Na hlavním podiu vystoupí spolu s Chrisem z BluMarTen také ti nejpovolanější, Koogi a Nitrous, kteří večírek pro pokročilé posluchače rozjedou. Závěr bude patřit klukům z NZP, kteří hrají jako ahZ a kamCZa. Nebude chybět ani soulfull vokál od
stále se zlepšujícího Proctera. Během večera budou atmošku doplňovat videoprojekce a kalhoty roztřepe silný zvuk. Hudbu v chilloutu obstará trojice deepařů Honey, Franill a Brada. 

Fotoreport

Poslední komentáře