Zpět
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

DUB TURBULENCE OPEN-AIR W/IMPERIAL SOUND ARMY SOUNDSYSTEM (IT) + MORE

Kde:

Plynární 23, Praha 7
Kdy:
Hudba:
House, Dubstep
DJs:

DUB TURBULENCE OPEN-AIR (Imperial Sound Army Soundsystem (Dan I feat Sis Miky /it/, RSD /uk/, Daman /fr/ + more tbc)

Hodnocení:

♫ IMPERIAL SOUND ARMY (IT) feat. Sis Miky ♫
https://www.facebook.com/danimperialsoundarmy?fref=ts
http://www.imperialsoundarmy.com/
https://soundcloud.com/imperial-sound-army

♫ RSD (UK) ♫
https://www.facebook.com/pages/RSD/233036310080416?fref=ts

♫ DAMAN (FR) ♫
https://soundcloud.com/daman-dub

Shakk Atack
https://www.facebook.com/theshakkattack

Pragmatics crew

HOUSE STAGE
Mini Da Minx
Babe LN
Skritek


Imperial Sound Army:

Italský zpěvák, producent a zakladatel uskupení Imperial Sound Army a labelu Imperial Roots Records Dan I do České Republiky v posledních letech již několikrát zavítal. Mohli jste ho slyšet například v klubu Cross nebo na brněnském ProtestFestu. 
Loni v létě se Dan I před Crossem poprvé v Čechách představil na svém vlastním soundsystemu a letos tomu nebude jinak - Dan I i tentokrát rozloží část svého aparátu Imperial Sound Army přímo před klubem!

Imperial Sound Army vznikla v roce 2000, zezačátku byla vnímána spíše lokálně, nicméně Danův nezaměnitelný hlas, conscious vibes a hudebně našlapaná produkce zaujaly italský label Moa Anbessa a tak na něm v roce 2005 vyšla první Danova pecka "Jah Command". V ten samý rok byl také založen Danův vlastní label Imperial Roots Records a započala spolupráce s významnými evropskými soundy a producenty, která trvá dodnes. Dan I se svou produkcí cestuje po světě a spolupracuje se špičkami evropské dubové scény, jakými jsou například Jah Free, Alpha & Omega, King Shiloh nebo O.B.F., ať už na producentské úrovni nebo jako vokalista v jejich počinech a často s nimi také zpívá naživo. Nebojí se ale ani vystoupení s kapelami a občas se objevuje po boku italských Wicked Dub Division a nadále neúnavně pracuje na zdokonalování a rozšiřování svého soundsystému.

RSD aka Rob Smith:
Bristolský pionýr a člen proslulých Smith and Mighty, v posledních letech tvořící jako RSD. Mocný Rob Smith, který nahrál něco ze

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Profilová fotka klubu \"Cross\"

Plynární 23Praha 7

Crossclub je jedinečně koncipovaný podnik s dokonale propracovaným interiérem, který nabízí skutečnou kříženinu kultur, žánrů a přístupů. Crossclub na svých dvou pódiích nabízí kapely a DJs z celého světa, experimentální divadlo, výstavy, projekt Ghettollege a mnoho dalšího..… více

Poslední komentáře