Zpět
LIQUID FLIGHTS w/ CALIBRE (UK) & APPLEBOTTOM (UK) @ CROS
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

LIQUID FLIGHTS w/ CALIBRE (UK) & APPLEBOTTOM (UK) @ CROSS CLUB

Kde:

Plynární 23, Praha 7
Kdy:
Hudba:
Live, House, Techno, Drum and bass, Dubstep
Vstupné:

VSTUP: 100 kč do 21.00, 150 kč poté

Hodnocení:

LIQUID FLIGHTS VOL. 13 SPECIAL EDITION

LiquidDnBcrew vám na dalším vydání LF představí hned dva hvězdné hosty! Bude to drumandbassová legenda CALIBRE a král housu z UK APPLEBOTTOM!! Tuhle párty roku si rozhodně nenech ujít >> 13.12.2013 @ Cross club
Po obrovském úspěchu předchozích vydání LF, kam jsme si pozvali Komatica a LSBho, jsme se rozhodli, že je čas na něco opravdu extra, něco velkého. A pod slovem velký nás nenapadl nikdo lepší než samotný mistr CALIBRE, který je naší ikonou a synonymem pro hudbu, kterou tak zbožňujeme, hrajeme a podporujeme. K takhle exkluzivnímu jménu je samozřejmě potřeba i exkluzivní support, a proto nesmí chybět tvrdé jádro dnb scény u nás v podobě několika zástupců Shadowbox crew - Koogiho, 2Kje, Swega a Rudeboye, kterým liquidfunk rozhodně není cizí. Dále se můžete těšit na zástupce LiquidDnBCrew - Theyu a Blofelda, kteří jsou zároveň i organizátory celé akce a tato párty bude splněním jejich společnoho snu. Stage poté otevře mladá talentovaná djane Annita z TTJ, a ke konci párty předvede svou tvrdší selekci dj Drumax z Beats.PM a zástupkyně LiquidDnBCrew djane Domina.
Jako support se vám již tradičně představí na majku MC Tukan z dnb Fever crew a exkluzivně s djeem Rudeboyem vystoupí i Procter z Interface. Samozřejmě nebude chybět ani vynikající trumpetista Chris Vern se svojí live trumpet show.
Aby byla párty skutečně velká, bude mít samo sebou i druhou stage. Dá se říci že motto naší crew je přinášet do ČR něco nového, proto jsme se rozhodli být ještě víc originální a přivézt zástupce stylu, který je u nás ještě v plenkách - UK bass/house music. Headliner spodní stage, který přijal naše pozvání, si říká Applebottom a je vynikajícím reprezentant těchto vibes. Spolu s ním se představí také Vidras a Drumax - členové nově zformovaného projektu Beats.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Profilová fotka klubu \"Cross\"

Plynární 23Praha 7

Crossclub je jedinečně koncipovaný podnik s dokonale propracovaným interiérem, který nabízí skutečnou kříženinu kultur, žánrů a přístupů. Crossclub na svých dvou pódiích nabízí kapely a DJs z celého světa, experimentální divadlo, výstavy, projekt Ghettollege a mnoho dalšího..… více

Poslední komentáře