Zpět
HIP HOP X-MASS
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

HIP HOP X-MASS

Kde:

9.května 635, Moravská Třebová
Kdy:
Hudba:
Hip-hop / Rap / R'n'B, Live, Theme Parties
Vstupné:

150 Kč

DJs:

Strapo + DJ Spinhandz

Sodoma Gomora

DJ Busteraz

DJ Arsen

Hodnocení:

Akce na baru: Havana Club - 35 Kč, Cuba Libre - 50 Kč!!!

O teprve 16ctiletém Strapovi se začalo poprvé mluvit v lednu roku 2006, kdy vyhrál v Bratislavě battle Bombaklad. O měsíc později v tom samém roce Strapo opět bodoval - tentokrát v bratislavské kvalifikaci AAFB a na konci dubna tento freestyle vyhrává. Strapo procestoval víc battlů než všichni slovensští MC´s dohromady a téměř všechny vyhrál. Že je talent, už nemusí nikomu dokazovat. Ale chtěl se představit i v jiném světě, než jen freestyler. A tak nahrál 9 trackový debut "Mc, ktorý vedel prive´la“. Bez jakýchkoli zábran pokračuje ve své karieře dál a v roce 2006 se hrne na největší akci roku: Artattack Freestyle Battle, kterou jednoznačně vyhrává ve finále proti Zverinovi. O rok později si na stejné akci obhájí svůj titul ve finále proti Ideovi. V roce 2008 vydává nový mixtape "50:50 feat. Dj Spinhands". Tento mixtape obsahuje napřiklad tracky jako je : "Hejtery Gulateho Stola", "Južasny Hit", "Sorry" (feat.Tafrob), "Recept" aj. Jeho nejnovější track se objevil na internetu teprve nedávno, jedná se o "Duel O Mrakodrap", který dal dohromady spolu s Restem.

Sodoma Gomora vznikla v polovině roku 2007, kdy dva chorý mozky obětovaly předčasně narozenej fetus bohu svinstva a započaly tak éru maximálního zhnusení, kterou chtěj infikovat vyčpělou českou scénu. Dlouholetý parťáci v rapu Řezník a SWD tak s album Bůh Se Utnul vytyčili nověj směr, pro kterej zvolili i nový alter-ega M.Engele a DeSade. Po velkym úspěchu týhle undergroundový desky (a předevšim pak klipu Sodoma Gomora Rap) přišla šance v Lucerna Music Baru předskakovat před Necrem a posléze před Jedi Mind Tricks. To už se Sodoma zapsala i pod kůži běžnejch rapovejch fans. Přípravy další desky na sebe nenechaly dlouho čekat, a tak v druhý půlce roku 2009 začalo nahrávání plnohodnotný desky "Na Konci Tunelu je Tma". Deska byla pokřtěna následujícího roku. K albu vzniknul i videoklip Splatter Rape! s australskejma maniakama Butchers Harem, a další klipy se chystají.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Duku Duku

9.května 635Moravská Třebová

DUKU DUKU music dance club je multižánrový hudební klub, který nabízí svým návštěvníkům nevšední zážitky a kulturní vyžití při různých hudebních a společenských akcích.

Poslední komentáře