Zpět
Electro Swing
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Electro Swing

Kde:

Václavské náměstí 21, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Electro swing
DJs:

Paolo Di Maki
USB
Swing Thing

Hodnocení:

★ ELECTRO SWING 25.5. v Duplex, Prague, Czech Republic ★
V KOSTÝMU 30.LET VSTUP ZDARMA!
Electro Swing je moderní kombinací hudby 30.let v elegantním spojení se současnými elektronickými beaty, díky čemuž působí jako svěží vánek na poli České taneční scény. Velkou oblibu získal tento žánr hlavně v Berlíně nebo Paříži, a to díky projektům jako Parov Stelar nebo Caravane Palace. Electro Swing Vás vrátí do časů pompézních kabaretů pořádaných mafií za dob prohibice.

Paolo di Maki 

Paolo di Maki je nadějný švihák z Karlových Varů, co na vás pošilhává zpod blonďaté patky. Většinu času brousí na svých elektronických mašinkách indie dance až pestrý global bass pod jménem Thomas Turbator. Když se v něm ale probudí choutky sevřít v dlaních tommy gun, přetaví své emoce do hudby, jež umí roztančit právě jako kulky hvízdající kolem podrážek. Nezapomeňte si utáhnout tkaničky.
https://www.facebook.com/paolodimaki

SWING THING

Slovenský projekt SWING THING žije swingem, jazzem, rock 'n' role a jeho moderními podobami. Svoje vystoupení odehrál v Berlíne, Varšavě, Vídni, Budapešti a Praze. Je redizentem pražského Electro Swing Clubu, bratislavských tančíren Electro Swing Fever nebo brněnské swingové tančírny Swing it!
www.swingthing.sk

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Duplex

Václavské náměstí 21Praha 1

Václavské náměstí 21, Praha 1 Jestli si stále ještě myslíte, že klub Duplex na pražském Václavském náměstí je převážně o taneční scéně a noční zábavě, tak to jste zřejmě ještě neochutnali speciality místní restaurace. Unikátnost Duplexu totiž spočívá v tom, že nabízí jednak ničím nerušený ...… více

Poslední komentáře