Zpět
HM SESSION - 50th Podcast edit.
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

HM SESSION - 50th Podcast edit.

Kde:

Václavské náměstí 21, Praha 1
Kdy:
Hudba:
House, Electro, Progressive
Vstupné:

✪ DUPLEX CARD HOLDERS FREE ✪
➤➤➤ MEN 290,- CZK
➤➤➤ WOMEN FREE until 23:00 / 150,- CZK later

DJs:

Resident: DJ TiGi
Guest DJs: Dj Migell - official & DJ MARINOS CASWELL - [ official ], Jesper, Michele Cavalletto (CavallettoSound Official)

Hodnocení:

✪ PÁTEK / FRIDAY – 6/3 HM Session 50th Podcast ✪
Resident: DJ TiGi
Guest DJs: Dj Migell - official & DJ MARINOS CASWELL - [ official ], Jesper, Michele Cavalletto (CavallettoSound Official)

Již 6. Března se můžeš těšit na další spojení prestižního pražského klubu Duplex a populárního internetového portálu housemagazine.cz. Ten totiž přichystal speciální padesátou epizodu svého hudebního podcastu, která proběhne za účasti několika skvělých DJs.

Tím prvním je rezident housemagazine.cz a šéfredaktor v jedné osobě – TiGi. Jeho zkušenosti za mixážním pultem asi netřeba zmiňovat, však v minulosti vystupoval na akcích jako Creamfields, Hey Listen či Emotion. Druhým do party je jeho kolega a taktéž rezident zmíněného serveru – Jesper. Na pódiu se k nim pak připojí hvězda projektu EDM reasons – Michele Cavaletto, který ve svých setech dokonale kombinuje několik hudebních vrstev a umí si podmanit publikum. Těšit se také můžete na ostříleného Marinose Caswella, který procestoval několik evropských zemí a zahrál si i na největším plovoucím klubu na světě v Turecku. Posledním DJem do party je pak rezident pražského klubu Duplex – Migell, kterého můžete potkávat na jeho pravidelných akcích HI:5.

Vytříbenou atmosféru asi netřeba zmiňovat, usměvavou obsluhu jakbysmet a kvalitní hudba je zaručena po celý večer. Pokud k tomu přidáte ultimátní výhled mezi nebem a zemí, tak šestého března není co řešit. Uvidíme se v Duplexu na speciálním padesátém vydání housemagazine.cz podcastu.

VSTUPENKY
Pro VSTUP ZDARMA vyplňte u vstupu registrační formulář Duplex karty a staňte se tak členy klubu!

REZERVACE & VIP
E-mail: reservation@duplex.cz
Tel.: +420 732 221 111

VIP BENEFITY:
- prioritní vstup do klubu
- rozšířené portfólio nápojů
- privátní podlaží s výhledem na parket
- VIP toalety
- osobní péče

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Duplex

Václavské náměstí 21Praha 1

Václavské náměstí 21, Praha 1 Jestli si stále ještě myslíte, že klub Duplex na pražském Václavském náměstí je převážně o taneční scéně a noční zábavě, tak to jste zřejmě ještě neochutnali speciality místní restaurace. Unikátnost Duplexu totiž spočívá v tom, že nabízí jednak ničím nerušený ...… více

Poslední komentáře