Zpět
MOGUAI & Ministry Of Sound World Tour
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

MOGUAI & Ministry Of Sound World Tour

Kde:

Václavské náměstí 21, Praha 1
Kdy:
Hudba:
House, Trance, Progressive, Tech-house
DJs:

Moguai (DE)
Toni Glide
Dj Leo Lycra
Dj Mike M

Hodnocení:

Značka Ministry of Sound je nám všem důvěrně známá. Naposledy potvrdila svůj status v Duplexu 4.10., kdy se o ni mohl opřít skvělý Adrian Lux a sklidit nadšení stovek návštěvníků.

Moguaie bychom pak měli rozhodně znát minimálně díky jeho aktuální skladbě 'Mammoth' vydáne společně s Dimitri Vegas & Like Mike u Spinnin Records.
6. prosince máme příležitost pocítit sílu obou těchto jmen najednou - Moguai na Ministry of Sound v klubu Duplex!

DJs
Moguai
Toni Glide, Dj Mike M, Dj Leo Lycra

Moguai má geniální schopnost vystihnout aktuální dobu. V raných 90s prokopával zároveň s Paul Van Dykem, Westbamem a Svenem Väthem cestičku tehdejšímu technu. Pokračoval remixy pro legendy jako Giorgio Moroder, Timo Maas, Fischerspooner nebo 2raumwohnung. Na přelomu tisíciletí dokonce produkoval skladby pro popové hvězdy Sugababes a Girls Aloud, za než v Británii obdržel double-platinové ohodnocení. V roce 2009 se přidal k Deadmau5ově labelu Mau5trap, kde se svým albem 'We Ar Lyve' zařadil po bok Skrillexe a samotného Deadmau5e. Albem na sebe strhl pozornost hudebního světa a zájem o remixy ze strany Britney Spears, Beyoncé, Fatboy Slima, Underworld, Afrojacka či Felixe da Housecata. Na svém druhém albu 'Mpire' pak v roce 2012 spolupracoval mimo jiné s Kosheen, Polinou a Tommy Trashem.
Nejbrutálnějším Moguaiovým zářezem do dnešní doby jsou bezesporu skladby 'Ya Mama' produkovaná s Fatboy Slimem, 'In n'Out' s Tommy Trashem, 'Can't Stop' s Nilesem Masonem, 'Champs', a zejména totální partykiller 'Mammoth' s duem Dimitri Vegas & Like Mike.
Chybět na MoS nemůže samozřejmě ani Toni Glide, kterého ještě teď svrbí dlaně, jak na Ministry of Sound stage Sun festivalu nabančil několikatisícovému davu.
Z českého klubu nesmrtelně aktuálních DJs přijde Moguaie podpořit výtečný Leo Lycra.
- Jestli jste doteď kdy váhali, tak právě TOHLE je Ministry of Sound, které musíte v Duplexu zažít! -

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Duplex

Václavské náměstí 21Praha 1

Václavské náměstí 21, Praha 1 Jestli si stále ještě myslíte, že klub Duplex na pražském Václavském náměstí je převážně o taneční scéně a noční zábavě, tak to jste zřejmě ještě neochutnali speciality místní restaurace. Unikátnost Duplexu totiž spočívá v tom, že nabízí jednak ničím nerušený ...… více

Poslední komentáře