Zpět
WOW TASTE OF INDIA
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

WOW TASTE OF INDIA

Kde:

Václavské náměstí 21, Praha 1
Kdy:
Hudba:
House, Electro, Progressive
Vstupné:

✪ DUPLEX CARD HOLDERS FREE ✪
➤➤➤ MEN 280,- CZK
➤➤➤ WOMEN FREE until 23:00 / 150,- CZK later

DJs:

SPECIAL GUEST: ANISH SOOD (INDIA)
Matamar, Angry Beats, Javo

Hodnocení:

✪ PÁTEK / FRIDAY 29/8 - WOW TASTE OF INDIA ✪
SPECIAL GUEST: ANISH SOOD (INDIA)
Matamar, Angry Beats, Javo

DUPLEX uvádí další díl "nejstylovější" párty v Praze!

► Masivní WoW dekorace
► Speciální WoW drink
► Sexy tanečnice a mnohem víc,..

A samozřejmě to nejlepší z progressive a electro house music!

VSTUPENKY:
✪ DRŽITELÉ DUPLEX KARET ZDARMA ✪
➤➤➤ MUŽI 280,- Kč
➤➤➤ ŽENY do 23:00 zdarma / 150,- Kč později
registrace Duplex karet: http://m.duplex.cz/cs/registration

MATAMAR:

Duo MATAMAR si za dobu své působnosti vytvořilo pevnou pozici na české klubové scéně a bez nadsázky patří mezi aktuální českou djskou špičku. Vystoupili ve všech předních klubech v ČR, ale slyšet je bylo i v zahraničí. Jejich radioshow se vysílala na více než 40ti světových stanicích a k jubilejnímu 100.dílu jim osobně gratuloval sám Ferry Corsten. Slyšet jste je mohli například také na jubilejním 30. díle halové akce Apokalypsa, nebo na hlavní "Ministry of Sound" stagei The Sun festivalu po boku jmen jako Fedde Le Grand, či projekt Northern Lite. Letos pak mají za sebou mnoho vystoupení na prestižních akcích po boku světové špičky a také před několika tisíci lidmi na halové akci CITADELA, kde na pódiu střídali samotného Paul Van Dyka. Tento rok je čeká kromě mnoha významných domácích eventů také několik zajímavých hraní v zahraničí, a to například až v daleké Izraeli a nebudou chybět ani na největším domácím tanečním festivalu MÁCHÁČ 2014 a na slovenském open-airu Dreamland, kde na hlavním podiu vystoupí po boku jmen jako Bingo Players či Alvaro.

V současné době připravují vlastní pořad WOW na SeeJay rádiu a jsou rezidenti vlastní noci v pražském klubu Duplex, na které vystoupili například holanďané Firebeatz. Současně hrají také za deep/tech-houseový projekt DEEP DEER a společně s top českou djane Elite tvoří formaci ELECTRO GANG.

www.matamar.com

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Duplex

Václavské náměstí 21Praha 1

Václavské náměstí 21, Praha 1 Jestli si stále ještě myslíte, že klub Duplex na pražském Václavském náměstí je převážně o taneční scéně a noční zábavě, tak to jste zřejmě ještě neochutnali speciality místní restaurace. Unikátnost Duplexu totiž spočívá v tom, že nabízí jednak ničím nerušený ...… více

Poslední komentáře