Zpět
BE FRESH: JARNÍ TOUR
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

BE FRESH: JARNÍ TOUR

Kde:

Pražská 893 , Liberec
Kdy:
Hudba:
Theme Parties, House, Techno
DJs:

djs: Tokátko, Taada, Snoofy, Joshua Pi, Shark8
Afterparty by wonderbeat djs Baba & Afroger

Hodnocení:

Cbs Crew & Touster Production ve spolupráci s Experiment klubem si Vás dovolují pozvat na další vypečený večírek pod taktovkou rezidentních djs legendární pražské house party Be Fresh.

BE FRESH vyráží na JARNÍ TOUR do čtyř mimopražských destinací. První zastávkou bude liberecký klub Experiment. Do Liberce míří také trojice rezidentních djs párty Be Fresh v sestavě: Tokátko, Taada a Snoofy, které doplní liberečtí Joshua Pi a Shark8. Samozřejmostí je také afterparty v podání wonderbeat djs Bába & Afroger z Mladé Boleslavi.
Každý díl párty BE FRESH je vylepšen určitým tématem. Pro JARNÍ TOUR jsme zvolili univerzální dress code. Uvítáme tedy kostýmy jakéhokoliv žánru. Podílejte se také na atmosféře mejdanu a šáhněte do svých šatníků a převlečte se do ujetých outfitů, nestyďte se vytáhnout ty nejlepší kousky a přijďte je ukázat do klubu!

Užijte si i VY atmosféru legendářní house párty BE FRESH! Těšit se můžete na ty nejčerstvější hitovky žánrů house a tech-house. Doražte fresh, protože tenhle mejdan bude náročný po všech stránkách! Konec v nedohlednu:)

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Experiment

Pražská 893 Liberec

EXPERIMENT PARTY BAR THE HOME OF EXTRAVAGANT PARTIES - PŘINESEME KVALITNÍ MEJDANY ZA PODPORY SKVĚLÝCH DJ´S PRAŽSKÝCH KLŮBŮ JAKO JE RADOST FX, CHAPEAU ROUGE, ROXY....

Poslední komentáře