Zpět
MOONLIGHTING BDAY EDITION
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

MOONLIGHTING BDAY EDITION

Kde:

Pražská 893 , Liberec
Kdy:
Hudba:
Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

50,-Kč / 70,-Kč

DJs:

DJ DAN MOON,

DjMint a Firebal,

DJkaK.Sandra,

DJKaisersoze

Hodnocení:
Zdravíme všechny liberecké i neliberecké pařmeny a příznivce kvalitní klubové hudby. Uběhl půl rok a klubová noc Moonlighting dje a producenta Da Moona opět zamíří zpět do Liberce.

Poslední díl, díky vynikající atmosféře, předčil všechny naše očekávání a pařilo se jako před 10 lety, když se ještě klubeři uměli bavit a užívat si nepovrchní zábavy od srdíčka.

Tento díl i díky tomu, že se budou slavit narozeniny, poctí svou návštěvou hned několik matadorů české undergroundové scény.

Netřeba představovat jména jako Kaisersoze, který za svojí bohatou kariéru hrál po boku spousty velkých světových djs. Pohledná djka K.Sandra, která svými sety baví spousty lidí například i v německých rádiích a akcích nejen po ČR. Místní borci Mint a Fireball a samozřejmě pán, díky kterému se tato akce koná, plzeňská tech-housová legenda - Da Moon.

Co se týká stylu, bude se servírovat spousta odnoží elektronické hudby - od tech houseu, přes energické groovy techno s tech-housovými prvky až po nekompromisní industriální sound.

Moc se na všechny těšíme a doufáme, že se opět sejdeme v co největším počtu a pořádně zakalíme. Máme pro Vás připravené vedle kvalitního zvuku i dekorace a především spoustu zábavy - posledně proběhla i polštářová válka a taneční orgie na stolech :)

Nakonec jen dodatek od oslavence Fíly:
„Aby se v Liberci akce s takovými jmény mohla vůbec uskutečnit, museli jsme i když jsme nechtěli, zavést nízký vstup 50/70 Kč. Proto na Vás apeluju, že to klidně přežiju bez jakýchkoliv dárků, ale největší dárek pro mě a celou crew bude, když se na nás přijdete podívat a budete se bavit, protože takových to akcí se koná opravdu po málu!“

See you there.

Fila

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Experiment

Pražská 893 Liberec

EXPERIMENT PARTY BAR THE HOME OF EXTRAVAGANT PARTIES - PŘINESEME KVALITNÍ MEJDANY ZA PODPORY SKVĚLÝCH DJ´S PRAŽSKÝCH KLŮBŮ JAKO JE RADOST FX, CHAPEAU ROUGE, ROXY....

Poslední komentáře