Zpět
My name is techno: Alexander Kowalski warm-up!
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

My name is techno: Alexander Kowalski warm-up!

Kde:

Pražská 893 , Liberec
Kdy:
Hudba:
Techno
DJs:

Daho (Nula2)
CZScream (Click Clack)
Wossa 82 (Northspace.cz)
LamyCZ (Techno connection)
Shimita (Techno connection)

Hodnocení:

Zdravíme všechny fanoušky kvalitního techno soundu a elektronické muziky. Dne 1.11.2013 proběhne v útrobách libereckého klubu Experiment další pokračování klubové techno noci MY NAME IS TECHNO. 

Tentokráte to bude díl speciální, neboť se bude jednat o zahřívací mejdánek k hlavnímu eventu, který se uskuteční 15.11. v Pekelném baru v Praze, na který dorazí techno legenda Alexander Kowalski z Německa. Sekundovat mu bude česká techno legenda Pavel Krejdl a další čestí DJs.

Pro tento warm-up jsme zvolili taktéž jen ty nejpovolanější DJs a bude to noc pekelná. Na své si přijdou jak vyznavači aktuálního, industriálního tak i old-schoolového techna.

Na tento díl jsme si pozvali jednu z legend české techno scény, hrajícího už od roku 1995, průkopník industriálního techna v Čechách, spolumajitel úspěšného českého vinylshopu Nula2, jablonecký Dj DAHO. Spoustu z nás si ho však pamatuje jako české " Murder boys ", kdy vystoupovali ještě jako legendární duo Daho a Ginger!

Další borcem bude stálice české techno scény, hrající už taktéž spoustu let, zahrál si na všech možných českých eventech. Dříve hrával hard techno, old school techno a dnes už si pluje ve vlnách aktuálního techno soundu a je to majstr CZScream.

Posledním hostem, kterého jsme si pozvali je českolipský DJ, dříve hrající klasický old school techno, dnes doplul až do vln DnB a v současnosti se jím i zabývá. Ale rád pro toto vystoupení opráší vinyly a rozpoutá tušíme pekelnou techno jízdu. Těšíme se moc na vystupení DJe, který si říká WOSSA 82.

Line-up uzavřou severočeští DJs, pořadatelé tohoto mejdánku LamyCZ a Shimita aka TECHNO CONNECTION. Samozřejmostí bude šlapající energický techno sound, tak jak to bývávalo za starých dobrých časů. 

Akce bude doplněna o strobo, laser a další vychytávky, uvidíme, co nás napadne za šílenosti.:)
My se na vás na všechny moc těšíme, přijďte podpořit kvalitní techno a užít si mejdan , tak jako to bývávalo za starých časů. tak doufáme, že se sejde

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Experiment

Pražská 893 Liberec

EXPERIMENT PARTY BAR THE HOME OF EXTRAVAGANT PARTIES - PŘINESEME KVALITNÍ MEJDANY ZA PODPORY SKVĚLÝCH DJ´S PRAŽSKÝCH KLŮBŮ JAKO JE RADOST FX, CHAPEAU ROUGE, ROXY....

Poslední komentáře