Zpět
Warm Up Shotgun Festival 2012
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Warm Up Shotgun Festival 2012

Kde:

Pražská 893 , Liberec
Kdy:
Hudba:
Live, Theme Parties
Vstupné:

Zdarma

DJs:

Chmara Winter LIVE (Pets recordings PL )

Ark ( Be at: Praha)

Morybundus feat Misology ( Sunside )

Mooris feat. Zero ( Shotgun Festival )

Hodnocení:

Sunside rec & Influence Collektive present 
SHOTGUN WARM UP/Free Entry

Možná si řeknete, že na rozehřívačku před festivalem je ještě trochu brzy. Ale naší snahou je připravit pro Vás vždy kvalitní hudební zážitek, který je ve spojení se značkou Shotgun zcela zdarma.

Naše pozvání tentokrát přijalo polské umělecké duo Chmara Winter!

Bartłomiej Chmara a Krzysztof Winter svůj společný projekt založili v rodné Bydgoszczi teprve v polovině roku 2010. Jak umělci sami popisují, zpočátku ani moc nepřemýšleli, kterým hudební směrem se vydají, ale prostě spolu začali tvořit hudbu jak z vlastních nahraných samplů tak z analogových a softwareových nástrojů. To co nakonec vykrystalizovalo z jejich spolupráce lze řadit někam mezi detroit a house v mnoha podobách.)

Oba pánové mají vystudovanou hudební školu. Krysztof Winter dokonce renomovaný SAE Institute v Londýně.
Bartłomiej Chmara je oproti tomu skvělým kytaristou a zpěvákem, takže vokály v některých písničkách bude určitě zpívat sám. Kromě hudební tvorby se jako producenti věnují také releasům nejen pro svoje alba ale i pro ostatní spřátelené umělce.

Tak neváhejte a přijďte si poslechnout zaručeně kvalitní muziku a navíc zadarmo!

Pro ty kteří to mají do Liberce přeci jenom trochu z ruky, budou Chmara Winter ke slyšení hned druhý den na spodní stagi pražského klubu Cross v rámci party Very Forreign Affairs with Shackleton!!!

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Experiment

Pražská 893 Liberec

EXPERIMENT PARTY BAR THE HOME OF EXTRAVAGANT PARTIES - PŘINESEME KVALITNÍ MEJDANY ZA PODPORY SKVĚLÝCH DJ´S PRAŽSKÝCH KLŮBŮ JAKO JE RADOST FX, CHAPEAU ROUGE, ROXY....

Poslední komentáře